Celebrity News

OSUŠIO SE Andrija Milošević: Sinoć pokazao novi izgled, smršao 20 KILOGRAMA! Pogledajte kako sada izgleda, teško ćete ga prepoznati (FOTO)

Izgled Andrije MIloševića naširoko se komentariše

OSUŠIO SE Andrija Milošević: Sinoć pokazao novi izgled, smršao 20 KILOGRAMA! Pogledajte kako sada izgleda, teško ćete ga prepoznati (FOTO)

Premijera predstave "Očevi i oci" koja je sinoć održana u Narodnom pozorištu okupila je brojna pozanta i istaknuta lica naše glumačke scene, a među njima posebnu pažnju privukao je mnogima omiljeni glumac koji je sa svojom lepšom polovinom prisustvovao događaju. Naime, izgled Andrije MIloševića danas je glavna tema portala i svi komentarišu njegovu neverovatnu transformaciju.

Poznati par Andrija i Đeda koji su pre oko godinu dana postali roditelji, te svaki slobodan trenutak koriste da se posvete svom nasledniku Relji, odlučili su sinoć da sebi daju oduška te došli pod ruku na svečanu premijeru i zadivili bukvalno svakog u prostoriji.

Pročitajte: Sve se raspalo - Andrija Milošević se rasplakao u emisiji, priznao šta mu se dešava u kući (FOTO)

Ata Images

 

Blistali su zagrljeni, nasmejani i srećni, u savršano odabranim ležernim kombinacijama koje su se potrudili i da modno usklade ovom prilikom, te je tako Aleksandra ponela farmerke i veoma efektni gornji deo u vidu belog džempera sa interesantnim, plavo-crvenim detaljima na džepovima i reverima, dok se glumac odlučio za tamniju varijantu, ali u istom maniru.  

Pročitajte: Nema sumnje, fotografija sve govori - Andrija Milošević USLIKAN SA BIVŠOM DEVOJKOM Anom Šain, pogledajte kako se drže za ruke

Ata Images

 

On je obukao sive farmerke i crni džemper, sasvim prikladno pomenutom događaju, međutim izgled Andrije MIloševića nije prestajao da se komentariše iz razloga što se glumac doslovno prepolovio. Kako je sam u više navrata isticao, on je dugo kuburio sa viškom kilograma, a sada je evidentno uspeo da u delo sprovede svoj plan i znatno smrša, a primetan je i novi imidž kada je njegova frizura u pitanju.

Pročitajte: Prelepa porodična fotografija - Andrija Milošević i Sandra odveli sinčića u Meksiko, pogledajte kako sijaju od sreće (FOTO)

Ata Images

 

Da im roditeljstvo zaista prija, te da blistaju  komentari su mnogih koji su se sinoć našli sa njima na istom mestu, a za značajno izmenjen izgled Andrije MIloševiča, on je dobio mnoštvo pohvalnih reči.

Komentari (0)

Loading