Celebrity News

OVA PLAVUŠA koju svi znate objavila intimnu fotografiju sa Draganom Bjelogrlićem: Maji pao mrak na oči, evo šta se dešava u njihovom domu

Bračna kriza Maje i Dragana Bjelogrlića tema je medija

OVA PLAVUŠA koju svi znate objavila intimnu fotografiju sa Draganom Bjelogrlićem: Maji pao mrak na oči, evo šta se dešava u njihovom domu

Boško Karanović

Da li je ikada do sada usledila bračna kriza Maje i Dragana Bjelogrlića niko pouzdano ne može da odgovori. Mišljenje bračnih savetnika je da sigurno jeste, jer svaki dugogodišnji brak mora da prođe sve faze pa i ovu. Kako god bilo stanje stvari, glumac i njegova izabranica, nekadašnja manekenka o tome nikada za javnost nisu govorili.

Počitajte: Muškarci se ne menjaju! Kako se naša fatalna glumica PONOVO UMEŠALA U BRAK Maje i Dragana Bjelogrlića (FOTO)

Boško Karanović

 

Čuveni Bjela najviše je oduvek o poslu pričao za medije, s pravom i s razlogom, ipak je napravio impozantnu glumačku karijeru, a na dobrom je putu da ga proglase i jednim od njaboljih reditelja.

Pročitajte:Zavirite po prvi put u dom Maje i Dragana Bjelogrlića: Luksuz kakav ne možete da zamislite, a tek da vidite prazničnu dekoraciju (FOTO)

ATA Images

 

Ume Bjelogrlić da prepozna ukus publike, dobar scenario i priču i sve to adekvatno i pitko upakuje. Njegov poslednji projekat film “Toma” pogledalo je više od dva miliona ljudi širom zemlje i regiona. A glumačka ekipa, predstavljajući film našoj dijaspori gostovala je i u Americi.

Pročitajte:BRAVO, Mia! Bjelina ćerka saopštila PRELEPE VESTI, mama i tata ne mogu biti srećniji! Milan Marić ponosan i ZAHVALAN (FOTO)

Instagram

 

Uprkos tome što je posao stavljao u prvi plan, o Bjelinom privatnom životu dosta se toga saznalo. Sin Aleksej i ćerka Mia takođe su postali javne ličnosti. Mladi Bjelogrlić bavi se glumom, dok je Draganova naslednica novinarka i to vrlo primećena.

Pročitajte:Dragan Bjelogrlić uhvaćen sa mlađom koleginicom! Drži joj ruke oko vrata dok se ona umilno smeška: Dobar prijatelj otkrio sve detalje (FOTO)

ATA Images

 

I supruga Maja prepoznatljiva je među Bjelinom publikom, a sve zbog toga što glumac retko gde ide bez nje. Kada se od nje ipak razdvoji brojne dame udvaraju se umetnik, dok ga fanovi saleću za autograme i mole da se forografišu s njim, što je bio slučaj i nedavno.

Pročitajte:Svi vas vidimo! Ko je preplanula mačka koja je izašla iz aviona sa Draganom Bjelogrlićem (FOTO)

ATA Images

 

Olivera Ćirković, poznata po služenju zatvorske kazne jer je bila deo Pink Panter kriminalne organizacije slikala se sa Bjelom i to objavila na svom Instagramu na kojem ima preko 100 hiljada pratilaca. Ispod fotografije u zagrljaju glumca napisala je:

-BJELA - DEFINICIJA GRADSKOG MANGUPA!  Umetnik čije nas lice vraća u srećne dane stare Juge. Čovek koji oseća otkucaje duše nevaljalaca 90 ih, koje ce kasnije policija okititi imenom "Pink Panteri" Blistavi, veliki, šarmantni, posebni Bjela...ZAUVEK ZLATNI DEČKO EX YUGE!

Pročitajte:Sahranjen Dragoslav Mihailović: Reka glumaca ispratila čuvenog književnika, ćerku Milicu slomile emocije FOTO

 

 

Potez žene koja je pljačkala po Grčkoj a zatim nekoliko godina boravila u tamošnjem ozloglašenom zatvoru privukao je pažnju Bjelinih fanova koji su se odmah zapitali kako će ovo da utiče na imidž glumca i da li će ovo biti razlog da nastupi bračna kriza Maje i Dragana Bjelogrlića.

 

Komentari (0)

Loading