Celebrity News

Supruga Mašana Lekića u javnosti sa stomakom do zuba: Pogledajte kako Kristina izgleda pred porođaj, haljina je posebna priča

Supruga Mašana Lekića samo što se nije porodila

Supruga Mašana Lekića u javnosti sa stomakom do zuba: Pogledajte kako Kristina izgleda pred porođaj, haljina je posebna priča

Putem Instagrama doznalo se da je supruga Mašana Lekića, Kristina Nikolić ponovo u drugom stanju. Naime, emotivna izabranica voditelja radosnu vesti da će roditi još jednu ćerku podelila je sa svojim pratiocima, što su istoga časa svi mediji preneli.

Pročitajte: PRINOVA, opet! Mlada supruga Mašana Lekića ODUŠEVILA divnim vestima, pogledajte fotografiju srećne mame FOTO

Fanovi autora i voditelja emisija koje se bave crnom hronikom presrećni su što će Mašan po treći put postati otac, a najsrećniji je on sam koji ne može da veruje da mu je život namenio čak tri ćerke.

Ata Images

 

 

Podsetimo, Mašan iz prvog braka sa novinarkom Mirom Lekić ima ćerku Miu, koja nestrpljivo čeka rođenje još jedne sestre. Malena Zoi joj je odavno prirasla za srce i svaku priliku koristi da bude kraj nje, smišlja joj igre, hrani je, vodi u park te se veruje da će i sa novim čalnom porodice ona biti jednako nežna i pažljiva.

Pročitajte: Bivša žena potpisala razvod, Mašan Lekić ODMAH organizovao VENČANJE: Pogledajte prve fotografije, mladina venčanica kao iz filma

Supruga Mašana Lekića, ako je suditi po stomaku, svakoga časa bi trebalo da se porodi. Pred kraj je trudnoće, ipak to je nije sprečilo da sa voditeljom prošeta crvenim tepihom Belog dvora.

Ata Images

 

 

Još uvek nevenčani supružnici pojavili su se na događaju Svetski dan tapasa u organizaciji španske ambasade i privukli svu pažnju prisutnih.

Pročitajte: Otac treći put: Mašan Lekić i njegova izabranica čekaju bebu, na simpatičan način otkrili pol (video)

Mašan zbog svog zadovoljnog osmeha budućeg tate još jedne princeze, Kristina zbog lepote i harizme. Za njenom iako trudničkom haljinom svi su se okrenuli, a komentari koji su se mogli čutije da je na pravi način spojila stil jedne trudnice, sa španskom kulturom i elegancijom.

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading