Celebrity News

SRCE NE BIRA, OSMESI SVE GOVORE: Mira Antonović u zagrljaju muzičke legende, sve ružno što se desilo je palo u vodu! (FOTO)

Bivši dečko Mirjane Antonović takođe je bio iz sveta muzike

SRCE NE BIRA, OSMESI SVE GOVORE: Mira Antonović u zagrljaju muzičke legende, sve ružno što se desilo je palo u vodu! (FOTO)

Ata Images

Nije tajna da je Mirjana Antonović izuzetno slaba na muzičare. I pre veze sa Miroslavom Ilićem najpopulatnija ljubavnica imala je mladiće baš iz te sfere, a pojedinima među njima ostala je neprežaljena ljubav. Poslednji dečko kog je ludo volela pre nego što je uplovila u vezu sa "Slavujem iz Mrčajevaca" preminuo je pre tri godine u Zagrebu, a reč je o hrvatskom pevaču kojeg je javnost mnogo volela. Kako je potvrdila u svojoj autobiografiji, bivši dečko Mirjane Antonović bio je Krunislav Kićo Slabinac, vlasnik hita "Zbog jedne crne žene".

Pročitajte: Miroslave, pogledaj je dobro: Ljubavnica Mirjana objavila prvu sliku unuke poznatog pevača, Devin je ponosni tata (FOTO)

 

 

Smatralo se tada, a veruje se i sad da je Slabinac baš ovu pesmu, najpoznatiju iz svog repertoara koja ga je proslavila posvetio baš Mirjani. Nažalost, Miroslav Ilić mu je pomrsio konce.

Pročitajte: LOŠE VESTI stižu o zdravlju Mire Antonović, Miroslav likuje: Desilo se sinoć u Breninoj kući (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Spekuliše se da pevač narodne muzike kolegu iz Hrvatske nije voleo upravo zbog Mirjane te da je sve učinio kako bi ih rastavio. Ima li u tome istine, ne zna se, ono što se zna je da on svoju priliku sa Antonovićevom nije iskoristio na pravi način, zapravo upropastio ju je.

Pročitajte: LOŠE VESTI stižu o zdravlju Mire Antonović, Miroslav likuje: Desilo se sinoć u Breninoj kući (FOTO)

Ata Images

 

Pošto je hteo da, narodski rečeno, sedi na dve stolice povredio je i suprugu i ljubavnicu, o čemu se doznalo pre par godina kada je Mirjana poželela da za svog sina Devona zatraži prava. Javnost je bila šokirana činjenicom da je Ilić varao svoju Gordanu sa kojom ima dvoje dece i to dugi niz godina. Još veća neverica usledila je kada se saznalo da je znao da u Americi sa Mirjanom ima sina, ali nikada nije poželeo da ga prizna, vidi, niti upozna.

Pročitajte: Smešno je ako u to verujete, sve vreme vas obmanjuju! Komšinica otkrila pravu istinu o braku Miroslava i Gordane Ilić

Instagram

 

 

Naposletku, dolazi se do zaključka da bi bivši dečko Mirjane Antonović zasigurno bio bolji izbor, ali sudbina je učinila svoje.

Komentari (0)

Loading