Celebrity News

Srce joj je zaigralo za slavnim košarkašem: Nataša Ninković prvi put od udaje uslikana kako se LJUBI sa DRUGIM muškarcem, pogledajte fotke

Fotografija Nataše Ninković ne prestaje da se komentariše

Srce joj je zaigralo za slavnim košarkašem: Nataša Ninković prvi put od udaje uslikana kako se LJUBI sa DRUGIM muškarcem, pogledajte fotke

Glumica Nataša Ninković, gotovo tri decenije je u braku sa biznismenom Nenadom Šarencom sa kojim je iz velike ljubavi dobila blizance Matiju i Luku. Budući da se njen muž ne eksponira preterano u javnosti, nisu česte prilike da ga sa glumicom ugledamo na nekom događaju, pa je tako i svaka fotografija Nataše Ninković nastala u društvu supruga prava medijska senzacija i tema o kojoj se piše.

ZoanPhotography

 

Sa samo 25 godina glumica je stala na ludi kamen, a to što je Nenad od nje stariji deset godina, nikada im nije predstavljalo prepreku, naprotiv, uz njega je, kako je u više navrata isticala, brže sazrela, a danas se njihov brak smatra jednim od najskladnijih.

Pročitajte: Haljina Nataše Ninković savršeno skriva višak kilograma, idealna za letnje vrućine - Ovaj komad morate nabaviti već sutra (FOTO)

Upravo tome može da posvedoči i fotografija Nataše Ninković nastala na aerodromu "Nikola Tesla", u Beogradu, neposredno po povratku sa odmora.

Rajko Ristic/Svet

 

Umorna od putovanja, glumica je pokušala da izbegne medijske ekipe te je sa koferima u ruci užurbano koračala krijući svoje lice ispod letnjeg šešira i glomaznih naočara, međutim oduševljenje nije mogla sakriti kada je ugledala slavnog košarkaškog asa Vlada Divca, te je zastala da se sa njim srdačno pozdravil i prozbori koju reč.

Rajko Ristic/Svet

 

Vešto oko fotoreportera zabeležilo je ove kadrove te su i fotke ubrzo isplivale u javnost, a muž prelepe glumice koji je inače bio u njenom društvu i takođe porazgovarao sa nekadašnjim sportistom, osvanuo je uz suprugu na naslovnicama, iako to vešto izbegava.

Rajko Ristic/Svet

 

Nepredviđenu okolnost nije mogao zaobići, pa su komentari na račun skladnog bračnog odnosa prepunog ljubavi i razumevanja preplavili društvene mreže, a u fokus je takođe dospela i Natašina prirodna lepota na kojoj joj i dosta mlađe dame mogu pozavideti.

Komentari (0)

Loading