Celebrity News

Nikola Đuričko se oglasio iz Amerike i saopštio DIVNE VESTI: Supruga i ja smo uspeli posle toliko godina (FOTO)

Lepe vesti od Nikole Đurička stigle pravo iz Amerike

Nikola Đuričko se oglasio iz Amerike i saopštio DIVNE VESTI: Supruga i ja smo uspeli posle toliko godina (FOTO)

Iako se trudi da svoj privatni život što više sačuva od očiju javnosti, jedan od najharizmatičnijih i mnogima omiljenih glumaca imao je veliki povod da se oglasi putem društvenih mreža, a lepe vesti od Nikole Đurička oduševile su njegove pratioce.

Pročitajte: NAPUSTIO ŽENU I DECU i krenuo ispočetka - Nikola Đuričko šokirao porodicu i prijatelje, evo šta se desilo u Americi

Naime, glumac već dve decenije uživa u srećnom braku sa suprugom Ljiljanom koju je upoznao na snimanju filma “Pljačka Trećeg rajha”,a iz velike ljubavi dobili su dvoje dece, ćerku Nađu i sina Đorđa.

Pročitajte: Po nosu se vidi čiji je sin - Pogledajte prvu fotografiju naslednika Nikole Đurička, izrastao je u OZBILJNOG FRAJERA!

Iako ne voli svoju porodicu da eksponira u javnosti, te su i fotografije njegovih najmilijih prava retkost, glumac je danas  ipak odlučio da napravi izuzetak i fanove iznenadi objavom sa svojom dragom.

On je podelio fotke na kojima srećan pozira u društvu Ljiljane, a pali su i poljupci povodom proslave godišnjice koja je obeležena ovog meseca.

Instagram

 

Lepe vesti od Nikole Đurička predivne reakcije pobrale su na Instagramu, a čestitke prijatelja, kolega i mnogobrojnih fanova nisu izostale.

- Pravo da vam kažem, ne mogu da verujemo da je već toliko prošlo. Mislim da se naš zajednički život može najlakše opisati sa nekoliko reči:ljubav, radost, poštovanje, kompromis, prijateljstvo, poverenje - otkrila je supruga Nikole Đurička, pre nekoliko godine.

Pročitajte: Nikola Đuričko je sav ozaren upravo objavio NAJRADOSNIJE VESTI, pravo iz Amerike stiže velika sreća (FOTO)

Podsećanja radi, Nikola je pre par godina spakovao kofere i sa porodicom se preselio u Ameriku gde i danas živi i gde je takođe ostvario uspešnu karijeru, a sada je svima jasno koliko je srećan i ispunjen i na privatnom planu.

Komentari (0)

Loading