Celebrity News

Mala fudbalerka među braćom: Nova porodična fotografija dece Mirke i Vujadina rasplakala sve, pogledajte samo koliko se Adrijana razlikuje

Starija ćerka Mirke Vasiljevič i Vujadina Savića oduševljava

Mala fudbalerka među braćom: Nova porodična fotografija dece Mirke i Vujadina rasplakala sve, pogledajte samo koliko se Adrijana razlikuje

Glumica Mirka Vasiljević i bivši fudbaler, a sada trener Vujadin Savić već više od decenije su u vanbračnoj zajednici u kojoj su dobili četvoro dece, dva sina i dve ćerkice. Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, Adrijana u decembru ove godine napuniće 10 godina i zakorčila je u svet tinejdžera koji je jedan od najosetljivijih perioda svakog deteta.

Ipak, ona roditeljima ne stvara probleme, naprotiv Adrijana je izrasla u devojčicu za primer koja svoje obaveze nipošto ne zapostavlja, odličan je đak na šta su mama i tata posebno ponosni, a veliku ljubav ona iskazuje i prema sportu. 

 

Instagram

 

Budući da je starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića do pre dve godine bila jedina devojčica u porodici, rasla je uz dva brata koji su po uzoru na popularnog tatu i dedu zavoleli fudbal, ne čudi ni što je Adrijana krenula istim putem i poželela da se i sama okuša u istom sportu.

 

Pročitajte: Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića postala fudbalerka - Pogledajte prvu Adrijaninu fotku sa terena, dres i kopačke su tu!

- Ona je fudbal počela da igra sa braćom po kući. Odrasla je uz oca i dedu fudbalere i dva brata, od samog početka je okružena loptama. U početku su se Vujadin i Dušan protivili njenim željama da igra fudbal, smatrali su da su neke druge stvari za devojčicu - rekla je jednom prilikom Mirka, pa dodala:

 

Instagram

 

- Kada su tata i deda popustili, njenoj sreći nije bilo kraja. Rado ide na treninge. Hrabra je i srčana na terenu i uprkos duelima i padovima ne skida osmeh sa lica. Ako se opredeli za ovaj sport, mi joj nećemo stajati na putu. Bićemo uz nju kao naši roditelji uz nas u našim počecima - rekla je glumica o svojoj mezimici ne tajeći da joj je pomalo krivo što Adrijana nema prostora da iskaže svoju ženstvenost.

 

Pročitajte: Mala Adrijana Savić zvezda Instagrama: Ćerka Mirke i Vujadina izrasla u prelepu devojčicu, pogledajte samo tu frizuru (FOTO)

Iako ponosni roditelji svoju decu ne eksponiraju u javnosti, povremeno smo u prilici da posvedočimo ponekoj objavi na "Instagramu" koju uglavnom Vujadin podeli sa pratiocima, a ovog puta to je učinio rođeni brat njegove majke, koji je i te kako ponosan na najmlađe članove poznate familije.

 

 

 

U opisu predivne fotografije na kojoj mališani zagrljeni i sa osmesima poziraju napisao je: "Moja Ekipa", a putem iste mogli smo zaključiti da je starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića izrasla je u prelepu devojčicu koja i te kako zna da uživa u detinjstvu, te da joj još uvek nije prioritet da se modira poput većine tinejdžerki.

 

Ona neguje sebi svojstven i njenom uzrastu primeren stil te je najčešće možemo videti odevenu u sportskom fazonu - šortsu, majici i patikama u kojima se najlagodnije i oseća.

 

Komentari (0)

Loading