Celebrity News

Ćerka Nenada Jezdića prvi put u javnosti: Upisala je glumu i naslediće oca, niko nije ponosniji od njega! Upoznajte Vasiliju Jezdić (FOTO)

Ćerka Nenada Jezdića učinila je glumca ponosnim

Ćerka Nenada Jezdića prvi put u javnosti: Upisala je glumu i naslediće oca, niko nije ponosniji od njega! Upoznajte Vasiliju Jezdić (FOTO)

Ako se neko trudio da porodicu sačuva od radoznale javnosti, to je činio Nenad Jezdić. Od prvog dana  supruga, a potom i deca bili su zabranjena tema njegovih intervjua, što je bila i lična želja glumčevih voljenih. Kako izgleda Jezdina supruga to niko iz medijskog sveta ne zna, međutim postoje nagoveštaji da će se u narednom periodu to i te kako promeniti. Za to je zaslužna, niko drugi do ćerka Nenada Jezdića.

Boško Karanović

 

 

O čemu se tačno tu radi otkrila je jedna fotografija, zapravo printscreen preuzet sa sajta Fakulteta dramskih umetnosti. 

Pročitajte: Ili tako ili nikako! Nenad Jezdić dao otvoreni ultimatum supruzi, ovo su detalji (FOTO)

Na listi primljenih studenata, koje će finansirati država osvanulo je ime Vasilije Jezdić. Kao što se i pretpostavlja ćerka Nenada Jezdića upisala je glumu, zbog čega se veruje da glumac i nije baš najsrećniji.

Instagram

 

Svojevremeno je komičar govorio kako je velika razlika u Srbiji kada si glumac i kada si glumica, da je poražavajući odnos prema ženama, te da će se on kao roditelj četvoro dece zalagati da se to promeni.

Pročitajte: Šta se dogodilo Nenadu Jezdiću? Neuredna kosa, seda brada, sav u crnom... Glumac zabrinuo javnost FOTO

Očigledno je da je Jezdin primer više ostao u Vasilijinoj glavi, nego reči o treškoći glumačkog posla, stoga će se ona sa svim svojim snovima i nadanjima od septembra naći u klasi Dragana Petrovića Peleta.

printscreen

 

 

Pored Jezdine mezimice na listi je i Tara Njego, ćerka čuvenog operskog pevača Olivera Njega, dok je i unuk reditelja Emira Kusturice takođe ove godine upisao, samo drugi smer.

 

Komentari (1)

Loading
Glumac

16:48 04.07.2023

Svaka cast za Nenada Jezdica, jedan od naših najboljih glumaca, obožavamo ga svi, institucija, svaka cast. Ali baš da su deca njihova toliko talentovana da svi upisase glumu na budzet, nešto mi se tu ne poklapa... Deca svih živih glumaca, najtalentovanija od sve dece... Hit 🙂