Celebrity News

Gorko sam se pokajala: Ceca Bojković priznala da je uradila estetsku intervenciju na licu i da žali, promena je očigledna (FOTO)

Izgled Cece Bojković uvek je na meti komentara

Gorko sam se pokajala: Ceca Bojković priznala da je uradila estetsku intervenciju na licu i da žali, promena je očigledna (FOTO)

Boško Karanović

Izgled Cece Bojković nakon estetskog zahvata nije se glumici dopao.

Uloge koje je tokom dugogodišnje karijere Svetlana Bojković maestralno odigrala, donele su joj status jedne od najuspešnijih naših glumica, a njen prepoznatljiv stav i odmeren stil, titulu prave dame koja i te kako o svom izgledu vodi računa.

Miloš Lužanin

 

 

Utisak koji ona u javnosti ostavlja kao i izgled Cece Bojković iako je zakoračila u osmu deceniju, gotovo uvek ispraćeni su pozitivnim komentarima, a glumica je u više navrata isticala da voli svoje godine i bore na licu, jer oslikavaju njen život.

Pročitajte: SA NJIM je Ceca Bojković PREVARILA MUŽA! Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju koja govori više od HILJADU REČI i Cecino priznanje

Ipak, iako je pristalica prirodne lepote, izgled Cece Bojković svojevremeno pretrpeo je određene promene na koje nije navikla, a kako je izgledalo to kada se podvrgla estetskoj inetervenciji, ona je ovako opisala:

- Koristim dobre kreme i ponekad odem u jedan salon na tretman laserom i masažu. Ne bih podnela iglice i ne želim nikakve korekcije. Jednom me drugarica na prevaru odvela na botoks čela, ima tome dvadeset godina. Ja, inače, jako boram čelo, a vidim da se ništa ne dešava. Presekla sam se - ispričala je ona jednom prilikom za "Stil" pa dodala:

 

Boško Karanović

 

- Srećom, to iščezne posle nekoliko meseci. Gledam baš Nikol Kidman, žena se ubi od unutrašnjeg doživljaja, a lice kao mumija - rekla je glumica i istakla da poslednjih godina ima mnogo više vremena za sebe, ali i porodicu.

Mića Jović

 

 

 

- Sada imam više vremena. Ali, žao mi je što nisam u mladosti, kad je moja ćerka bila mala, u najslađim godinama, s njom provodila više vremena. Imala sam servis dvoje baka i deka. Kajin otac Miša Žutić bio je jedinac, ja jedinica, roditelji su nam u bili u punoj snazi, a rodila sam je sa 25 godina. Tek kad sam otišla u penziju, a Kaja već odrasla i osamostalila se, to se promenilo. S njom imam divan odnos.

Komentari (0)

Loading