Lifestyle

Možete li da verujete da u ovakvom stanu živi Ceca Bojković? Zavirite u njen umetnički kutak koji odiše otmenošču i toplinom (FOTO)

Autor: | 15/03/2023

Dom Cece Bojković carstvo je mira i tišine

Možete li da verujete da u ovakvom stanu živi Ceca Bojković? Zavirite u njen umetnički kutak koji odiše otmenošču i toplinom (FOTO)

Glumica Svetlana Bojković briljantnim ulogama ostavila je veliki pečat u domaćoj kinematografiji, odmerena, ali sa stavom, izgradila je karijeru na kojoj joj mogu pozavideti mnoge kolege, a uprkos slavi ona i dalje živi skromno. Kako i sama kaže, nikada nije patila od luksuza, a jedino joj je bilo bitno da živi u centru Beograda jer je tu i odrasla. Dom Cece Bojković upravo se i nalazi na toj lokaciji, u srcu prestonice.

- Imam dovoljno novca. Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno. Ne vozim kola, nemam ih, živim u centru grada, što sam oduvek želela. Ali ja sam tako i odrasla - u Njegoševoj, pa u Pajsijevoj, Strahinjića bana, Kosovskoj, evo sada u Nušićevoj živim. To je moj životni krug - otkriva glumica kojoj je stan od 60 kvadrada sasvim dovoljan i ispunjana sve njene uslove.

Pročitajte: Gledali ste ga u vestima, a niste znali ko je - Ovaj poznati gospodin je treći i poslednji suprug Cece Bojković (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Posle nekoliko godina provedenih u Finskoj, gde je njen suprug Slavko Kruljević bio ambasador,  glumica se vratila u Beograd gde, kako kaže, najmanje ima vremena za odmor, a mesto gde svakako pronalazi mir jeste dom Cece Bojković u ušuškanom potkrovlju jedne stare autentične zgrade.

Kao što je i glumačka diva sama, i njen dom odiše otmenošću i toplinom koja uz klasičan dizajn nameštaja odaje utisak savršenog kutka. Iz malog hodnika ulazi se u prostrani dnevni boravak iz kojeg se nastavljaju trpezarija i kuhinja, a kroz spavaću sobu stiže se do terase sa koje se pruža predivan pogled na beogradske krovove.

Pročitajte:Stil Svetlane Bojković večna je inspiracija! Pogledajte haljinu koja je sve ostavila bez daha (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Ne volim ultramoderne nijanse, pa samim tim ni psihodelične kombinacije prilikom bojenja zidova. Nisam staromodna, već po mom mišljenju takve savremene tendencije u uređenju prostora nemaju toplinu. Volim da vidim ravne linije stakla, ali ne i da njima budem okružena. Više sam klasičar - otkriva svoj prefinjeni ukus slavna umetnica.

Pročitajte: Ceca Bojković joj je preotela muža, njihov okršaj svi pamte - Evo gde je danas i kako izgleda Ljiljana Lašić (FOTO)

youtube printscreen

 

Dom Cece Bojković opremljen je nameštajem klasičnog dizajna i umetninama koje su najbolji odraz njene sofisticiranosti. Osvetljen dnevni boravak prava je galerija koji je glumica uredila po svom ukusu i u potpunosti oslikava njen stil i temperament.

Pročitajte: U njega se Svetlana Bojković zaljubila tokom studija, rodila mu ćerku, a onda ga napustila! Ovaj poznati glumac je bio njen prvi muž (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Sve je sređeno pod konac, stan obiluje uspomenama sa raznnih putovanja, mnoštvom detalja od kojih najviše za oko zapadaju figurice žaba, a tu su i mnogobrojna umetnička dela te je dom Cece Bojković svojevrsna riznica slika od kojih jedna posebno privlači pažnju.

Pročitajte: FOTOGRAFIJA DANA - Evo kako su izgledale Svetlana Bojković i Katarina Žutić pre 24 godine, a mnogi komentarišu samo jedno!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Imam dva divna Ćelićeva crteža i jednu njegovu sliku. Moj pokojni suprug Muci Draškić bio je njegov veliki prijatelj. Volim i Duška Otaševića, a imam i njegovu grafiku Nikola Tesla. Veoma draga slika mi je i ulje na platnu Ksenije Divjak, ali sam ga stavila pod staklo jer se u mom domu puši, a reč je o veoma nežnom umetničkom delu. Moj portret je radio Ljuba Milunović, akademski slikar, ali mislim da je Mucijev portret mnogo lepši, što i treba da bude -  rekla je jednom prilikom glumica koja najvrednije nagrade kakve su Žanka Stokić, Dobričin prsten i Zlatna arena čuva u intimnoj radnoj sobi, u koju ne ulaze gosti.

Komentari (1)

Loading