Celebrity News

Devojka Ognjena Amidžića u ŠOK IZDANJU: Preplanuo ten, svilena košulja, a u OVO svi gledaju (FOTO)

Devojka Ognjena Amidžića prava je lepotica

Devojka Ognjena Amidžića u ŠOK IZDANJU: Preplanuo ten, svilena košulja, a u OVO svi gledaju (FOTO)

Zbog veze sa popularnim voditeljem, devojka Ognjena Amidžića već duže vreme je u žiži intereovanja, a neretko ona svoje pratioce na društvenim mreama obraduje interesantnim i atraktivnim fotografijama.

Ako je suditi po komentarima, njeni foloveri oduševljeni su lepotom i izgledom Mine Naumović, a poslednja fotografija koju je okačila na "Insta storiju" izazvala je lavinu pozitivnih reakcija.

Pročitajte: Tajno VENČANJE Ognjena Amidžića i Mine šokiralo i najbliže - Pogledajte koliko samo ona sija pored svog mladoženje (FOTO)

Devojka Ognjena Amidžića, naime, pozirala je odevena u krem svilenu košulju, a posebnu pažnju privukao je  njen preplanuli ten, kao i krupne, plave oči.

Instagram

 

Voditeljka je time pokazala da žena i te kako može biti atraktivna i zavodljiva i kada nije razgolićena.

Podsetimo, Mina i Ognjen, pre par meseci su obelodanili svoju vezu, a od tada veoma često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Pročitajte: Ognjen i Mina SPAKOVALI KOFERE i otišli iz Srbije! Evo kako uživaju na porodičnom putovanju, a sa njima je i Amidžićev sin Matija (FOTO)

Oni obožavaju putovanja, pa su prethodnih meseci posećivali različite destinacija, a na poslednjoj, u Sloveniji, društvo im je pravo i Ognjenov sin Matija, na kojem su se fenomenalno proveli.

Komentari (0)

Loading