Celebrity News

PREZGODAN, ofarban u plavo i SVI GA ZNATE: Jelena Rozga KONAČNO u javnosti sa jačom polovinom, pogledajte prve zajedničke fotografije

Dečko Jelene Rozge aktuelna je tema

PREZGODAN, ofarban u plavo i SVI GA ZNATE: Jelena Rozga KONAČNO u javnosti sa jačom polovinom, pogledajte prve zajedničke fotografije

Još od raskida sa violončelistom Stjepanom Hauserom ljubavni status jedne od najpopularnijih regionalnih pevačica izaziva veliko interesovanje, a budući da se ona na tu temu ne oglašava i ne otkriva ni delić svoje intime, mnogi se pitaju kada će dečko Jelene Rozge biti u javnosti predstavljen.

 

Instagram

 

 

Gotovo svaki put kada je uslikana sa nekim muškarcem, krenu spekulacije i nagađanja o njenom ljubavnom životu.

Pročitajte: Ko se OBRUKAO, ko je blistao? Pogledajte sve kreacije sa prve večeri dodele MAC nagrada (FOTO)

Posebno u poslednje vreme, otkako je u jednom intervjuu istakla da je srećna i zadovoljna na tom polju, u medijima se postavlja pitanje ko je dečko Jelene Rozge, a povod za to su i najnovije fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Naime, brojni poznati Splićani prisustvovali su sinoćnom koncertu Petra Graša, kojim je otvoreno 11. izdanje muzičke manifestacije "San Sustipanske noći", a na istom se pojavila i pevačica u društvu slavnog pijaniste Maksima Mrvice.

 

Maksima poslednjih godina nemamo često prilike da vidimo u javnosti, a zbog platinasto plave kose više ga nije lako ni prepoznati, te su mnogi u prvi mah pomislili da je u pitanju novi dečko Jelene Rozge.

 

Pročitajte: Srce Jelene Rozge ponovo osvojeno! Ovo je mladić sa kojim planira i pred oltar, evo šta je rekla o vereničkom prstenu (VIDEO)

Ipak, reč je samo o njenom dugogodišnjem prijatelju sa kojim je želela da provede divno veče, a čini se da je Grašo njegov miljenik među pevačima budući da je i prošle godine snimljen na njegovom koncertu u zagrebačkoj Areni.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Maksim, koji godinama karijeru gradi u Kini, s bivšom suprugom Anom ima ćerku Leeloo, a par se razveo 2012. godine, nakon dve decenije braka.

 

Nakon razvoda uspešno skriva svoj privatni život, pa nije poznat njegov ljubavni status, kao uostalom ni Jelenim.

 

Mrvica je, inače, takođe blizak i sa Grašovom suprugom Hanom Huljić, koja je bila deo njegova benda na turneji po Aziji 2015. godine, a zajedno su nastupali i posle toga. Takođe, Hanin otac Tonči Huljić je za Maksima napisao nekoliko pesama.

 

 

Komentari (0)

Loading