Celebrity News

Ćerka Ivice Dragutinovića danas puni 18 godina: Ovo je devojka koja će naslediti milione, potpuno drugačija od sve dece poznatih (FOTO)

Ćerka Ivice Dragutinovića tatin je ponos i razlog za sreću

Ćerka Ivice Dragutinovića danas puni 18 godina: Ovo je devojka koja će naslediti milione, potpuno drugačija od sve dece poznatih (FOTO)

Ata Images

Ćerka Ivice Dragutinovića predivna je devojčica.

Nekadašnji fudbaler Ivica Dragutinović, proslavljeni reprezentativac naše zemlje u dresu sa nacionalnim grbom odigrao je ukupno 50 utakmica. Fudbalsku karijeru je nekada pouzdani defanzivac započeo u Polimlju, a u domovini je igrao još za Bor i Borac iz Čačka. Potom se otisnuo u Belgiju, gde je branio boje Genta i Standarda iz Liježa, da bi potom usledio vrhunac karijere i njegov transfer u Sevilju. Za Andalužane je Dragutinović nastupao do kraja karijere, a u Sevilji je i svio porodično gnezdo.

Pored sjajne karijere i velike popularnosti u domovini, on svoju i privatnost svojih bližnjih nikada nije želeo medijski da eksponira, a ono što je poznato jeste da dugi niz godina uživa u vanbračnoj zajednici sa Belgijankom Selin koja mu je podarila tri preslatke ćerkice.

Profimedia

 

 

- Sve tri ćerke deluju kao da su Španjolke. Pričaju srpski, španski, francuski i engleski. Ja govorim na srpskom, moja supruga na francuskom, a njih tri uče španski. Pohađaju špansku Internacionalnu školu gde se govori i na engleskom jeziku, što smatram bitnim za njihovo obrazovanje i to je možda i najveći razlog zbog kojeg smo ostali u Sevilj - rekao je Ivica svojevremeno.

Pročitajte: TRAGEDIJA! Porodica Ivice Dragutinovića ZAVIJENA U CRNO, ubio se na slavu bez upozorenja i najave

Najmlađa Viktorija i srednja ćerka Sara rođene su u Sevilji, a tatina prva radost, najstarija ćerka Ivice Dragutinovića, Elena  koja je danas napunila 18. godina, u Belgiji.

Instagram

 

 

Iako, nije preterano aktivan na društvem mrežama, ovo je bio predivan povod da se Ivica bez oklevanja na "Instagramu" oglasi i lepe vesti podeli sa pratiocima.

Instagram

 

 

- Srećan 18. Rođendan, princezo moja, voli te tata - napisao je.

Instagram

 

 

S namerom da ceo svet zna kako ćerka Ivice Dragutinovića slavi punoletstvo i koliko je tata ponosan na nju, on je objavio niz fotografija koje oslikavaju njeno detinjstvo i odrastanje, a putem istih imali smo prilike da se uverimo da je Elena izrasla u pravu lepoticu.

Instagram

 

 

Podsetimo, prošle godine javnost je zatekla tragična vest o smrti oca Ivice Dragutinovića. Naime, javljeno je da su spasioci izvukli beživotno telo Ivicinog oca iz reke Lim, pa se čak spekulisalo da je reč o samoubistvu, međutim nekadašnjeg sportistu uprkos tragediji vedar duh i optimizam nisu napustili, a najveću snagu on pronalazi u svojim bližnjima. 

 

Komentari (0)

Loading