Celebrity News

Daleko od luksuza! Nećete verovati kad vidite gde živi Ljiljana Habjanović Đurović sa mužem i sinom! Stan je u centru grada, ali... (FOTO)

Dom Ljiljane Habjanović Đurović poseban je u svakom smislu

Daleko od luksuza! Nećete verovati kad vidite gde živi Ljiljana Habjanović Đurović sa mužem i sinom! Stan je u centru grada, ali... (FOTO)

Instagram

Starinskim nameštajem uređen, vrlo topao i prostran je dom Ljiljane Habjanović Đurović. 

Književnica je godinama nekretninu uređivala i dovela ju je do savršenstva, a prilagodila ju je svojim, suprugovim i afinitetima svoga sina.

Pročitajte: OŠIŠALA SE do glave: Ljiljana Habjanović Đurović ima novu frizuru i svi su šokirani, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Zidove posebno dekorisanog stana krase skupocene umetničke slike, police romani, a pod persijski tepisi.

Instagram

 

Dva preslatka pomeranca dom Ljiljane Habjanović Đurović čine dodatno lepim, a umetnica retko kome dozvoljava da kroči u njen dom.

Pročitajte: Muž Ljiljane Habjanović prvi put u javnosti: Ovako izgleda gospodin po čijoj želji je književnica morala da smrša (FOTO)

Samo odabrani imaju tu čast da popiju kafu u dnevnom boravku književnice, koja je u procesu pisanja novog romana.

 

Instagram

 

Dok na sajmu knjiga ne obraduje čitaoce novitetima, fokusirana je na promociju filma "Sveta Petka krst u pustinji" čiju režiju potpisuje njen naslednik Hadži- Aleksandar Đurović.

 

Instagram

 

Ljiljanin suprug Milovan Đurović zaslužan je za produkciju te je projekat zapravo porodično delo.

Pročitajte: Ljiljana Habjanović-Đurović: Volela bih da mi Bog sačuva pamet i snagu

Kada ne putuje zbog promocije filma autorka najviše voli da vreme provodi u svom domu, srećna je što je sin vezan za nju i supruga te priznaje da im je omiljena zanimacija gledanje filmova.

 

Instagram

 

Dom Ljiljane Habjanović Đurović oaza je mira i ljubavi.

 

Komentari (0)

Loading