Celebrity News

Bivša ljubav Marka Kona je OVA GLUMICA, gledali ste je u svim serijama: Pogledajte zajedničke fotografije, da li vam je lepša od Milice?

Bivša ljubav Marka Kona poznata je glumica

Bivša ljubav Marka Kona je OVA GLUMICA, gledali ste je u svim serijama: Pogledajte zajedničke fotografije, da li vam je lepša od Milice?

Youtube Screenshot

Milica i Marko Kon važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene, u braku su od 2010. godine, a kao kruna ljubavi na svet su došli njihova ćerka Klara i sin Ernest. Budući da je kompozitor već više od decenije u srećnoj zajednici, mnogi su zaboravili ili pak ne znaju da je bivša ljubav Marka Kona bila jedna svima dobro poznata dama.

Studio 8

 

 

Naime, on se svojevremeno zabavljao sa glumicom Ivanom Knežević koja svojim talentom i prirodnom lepotom osvojila srca publike, ali i njegovo, pa je planirao i da je odvede pred oltar što je potvrdio i u jednoj od svojih izjava.

Pročitajte: Ćerki su dali ime Klara, ali za sina su bili BAŠ kreativni - Evo kako izgledaju deca Marka i Milice Kon, oni su centar njihovog sveta (FOTO)

Marko Kon je svojevremeno za domaće medije najavio svadbu sa Ivanom odmah kada izađe iz gužve u vezi s „Eurosongom“.

- Biće svadba uskoro, čim prođe ovaj haos. Intenzivno se pripremam za takmičenje u Moskvi jer želim da na što bolji način predstavim Srbiju. Kada sve to prođe, moći ću da se u potpunosti posvetim svom privatnom životu - rekao je Kon te 2009. godine, međutim umesto svadbenog veselja usledio je raskid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Nakon sedam godina emotivne veze i života udvoje, Ivana se iselila iz stana koji je do tada delila sa Markom, a kao razlog razlaza pominjan je nestanak ljubavi.

Samo dva meseca kasnije mediji su počeli da pišu da su bivša ljubav Marka Kona i kompozitor prekinili romansu zbog glumca Ivana Bosiljčića, sa kojim se umetnica navodno zbližila tokom zajedničkog rada na predstavi "Gloria".

 

Privatna Arhiva

 

 

Kon je ubrzo demantovao ovakve glasine, rekavši da su Bosiljčić i on prijatelji prijatelji već godinama.

- Sedmogodišnja veza sa njom divan je period mog života, sa još divnijom osobom. Nismo više zajedno, ali to ne znači da mislim bilo šta loše o Ivani. Nisam tvrdo protiv pomirenja, a ni ne gajim nikakve nade da će se to desiti - rekao je tada Kon, a ubrzo zatim pronašao je svoju srodnu dušu, Milicu sa kojom je i danas u srećnom braku.

 

Komentari (0)

Loading