Celebrity News

Iz Italije stigle vesti o Sinišinom sinu Miroslavu: Udovica Arijana se oglasila na Instagramu i fotografijom rasplakala sve

Sin Siniše Mihajlovića ima novi razlog za sreću

Iz Italije stigle vesti o Sinišinom sinu Miroslavu: Udovica Arijana se oglasila na Instagramu i fotografijom rasplakala sve

Ako je suditi po dešavanjima iz protekle godine reklo bi se da je Miroslav Mihajlović, sin Siniše Mihajlovića možda čak i najteže podneo smrt trenera Bolonje.

Miro, kako ga članovi porodice iz milošte zovu, posvetio je ocu nakon sahrane par rečenica putem svog Instagrama i obećao mu da će ispuniti sve što su se dogovorili:

Pročitajte: Siniša je OTROVAN: Dugogodišnji prijatelj i kolega izneo optužbe, krivi za Mihinu preranu smrt one kojima je najviše verovao

- Dragi tata, hvala na svemu čemu si me naučio. Uvek si bio moj ponos i moj izvor životne inspiracije. U ovom teškom momentu, uradiću tačno ono što si me naučio, neću se predati, ostaću hrabar i zadržaću snagu.

- Pokušaću da te učinim ponosnim, zato što znam da odozgo gledaš na mene i da mi daješ snagu, kao što si uvek to radio. Volim te - napisao je, a potom uradio nešto zbog čega su mnogima krenule suze na oči.

 

Instagram

 

Miroslav, trećerođeni od šestoro dece pokojnog golgetera, istetovirao je sliku sa očevim likom na butini.

Sin Siniše Mihajlovića jedno vreme krenuo je očevim stopama. Talentovan je za fudbal, ali kako se o nikada nije govorio kao o velikom potencijalu povukao se.

 

Instagram

 

Igrao je u omladinskom timu Lacija, u Tor di Kvintu i kratko vreme u Primaveri u Sampdoriji ali se onda posvetio studijama, koje mu odlično idu.

Uprkos tome što je batalio fudbal Siniša je bio ponosna na svog naslednika, kao i Arijana koja je pre neki dan upravo sa Miroslavom podelila sliku uz reči:

Pročitajte: Ni Sejšeli, ni Maldivi: Prezgodni sin Siniše Mihajlovića leto provodi na najlepšem mestu u Srbiji, očevina se ne zaboravlja FOTO

- Najlepše želje slatki Miro. Volim te.

Pretpostavlja se da je reč o rođendanskoj čestitki, a uprkos tome što je slika stara i datira iz perioda kada su se Siniša i Arijana po drugi put venčali, svi se nadaju da baš ovakav širok osmeh majka i sin i danas imaju, da su tugu za Sinišom uspeli makar malo da ublaže te da gledaju pravo u budućnosti i nova nadanja.

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading