Celebrity News

Da li je bolji frajer od Viktora Živojinovića? Milica Tomašević pokazala novog PREZGODNOG I TALENTOVANOG dečka (FOTO)

Novi dečko Milice Tomašević više nije tajna za javnost

Da li je bolji frajer od Viktora Živojinovića? Milica Tomašević pokazala novog PREZGODNOG I TALENTOVANOG dečka (FOTO)

Nedugo po okončanju veze sa Viktorom Živojinovićem, spekulisalo se da je novi dečko Milice Tomašević uplovio u život mlade glumice.

Pročitajte: Milica Tomašević objavila fotografiju zbog koje Viktoru i Živojinovićima NEĆE BITI DOBRO: Osveta ostavljene žene je NAJBRUTALNIJA (FOTO)

Budući da se opekla kada je sve detalje romanse sa sinom Lepe Brene odmah već na početku veze podelila s javnošću, sasvim je noromalno što je dramska umetnica rodom sa Kosova odlučila da ovoga puta malo pričeka pre nego što nagađanja potvrdi, što je, veruje se, učinila nedavno fotografijama sa mora.

Dugo je Milica bila angažovana na seriji "Igra sudbine" čija se peta sezona očekuje.

Rajko Ristić

 

Gotovo godinu dana radila je bez prestanka, a poznato je da snimanja često traju i po dvanaest sati.

Pročitajte: Stariji od Viktora, dobar dasa i SVI GA ZNATE: Milica Tomašević zamenila Breninog sina GLUMCEM koji se razveo zbog preljube (FOTO)

Odmor je svakako zaslužila, a po svemu sudeći i momak, kog tabloidi i portali oslovljavaju sa novi dečko Milice Tomašević, ovih dana se zasluženo sa njom relaksira.

Instagram

 

Slike sa broda koje je glumica nesebično sa pratiocima podelila a na njima ona pozira ležeći ispreplatanih nogu sa zgodnim momkom, što čine jedino zaljubljeni parovi, svedoče prethodnoj priči, a budući da je ona na njima takovala fotografa Vuka Papića ništa drugo se nije moglo pomisliti do da je on novi dečko Milice Tomašević.

Pročitajte: OSUŠILA SE Milica Tomašević iz Igre sudbine: Pojavila se sa 10 kilograma manje, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Da li će i kada zaljubljeni par vest o emotivnom statusu diretknopodeliti s javnošću vreme će pokazati.

Instagram

 

 

.

Komentari (0)

Loading