Celebrity News

Ma kakva bajka...Anđelka Prpić nije više mogla da izdrži pritisak! Potražila zaštitu i spas, ovo su detalji (FOTO)

Muž Anđelke Prpić intrigantan je medijima

Ma kakva bajka...Anđelka Prpić nije više mogla da izdrži pritisak! Potražila zaštitu i spas, ovo su detalji (FOTO)

Da je novi muž Anđelke Prpić od pravog trena potpuno omađijao glumicu, svi se šale.

Ove dosetke potiču iz činjenice da nije lepa Anđa bila dugo u vezi sa Markom kada je bez mnogo razmišljanja dala zeleno svetlo odluci da sa njim ima dete.

Pročitajte: Ni dva meseca nije prošlo od porođaja, Anđelka Prpić obradovala PREDIVNIM vestima! Čestitke samo pljušte, Marko ne krije SUZE (FOTO)

Pre par meseci na svet je stigla malena Čarna zenica tatinog i maminog oka, a sve dok se nije porodila Anđelka je od strane medija pa i šire javnosti trpela veliki pritisak.

Mnogima je zasmetalo što je glumica uplovila u romansu sa najboljim prijateljem bivšeg supruga, s čovekom koji im je bio na venčanju i krasi njihove venčane fotografije.

Boško Karanović

 

 

Vest o trudnoći pogoršala je situaciju te je o dramskoj umetnici mesecima pisao ko je, kada i šta je hteo.

Najglasniji su bili Instagrameri, pojedini doduše. Oni nisu imali milosti prema Anđi.

Na konto cele te situacije, uopšte položaja javnih ličnosti i slobode ljudi da javno o svakome iznose svoje mišljenje oglasila se ona tek nedavno.

Boško Karanović

 

- Ja svojim ponašanjem ne provociram nikoga da bi provocirao mene, bio uvredljiv i zlurad, ali hvala Bogu na terapijama i tom uloženom trudu, radu i vremenu, pa sada ja mogu ne da me ne dotiće, ali da me ne dotiče u toj meri da mi smeta da da funkcionišem i da donosim odluke u odnosu na takve komentare - kazala je Anđelka iza koje je vrlo težak period.

Pročitajte: Anđelka Prpić u javnosti sa dečkom, prvi put posle porođaja! Kada su se pojavili, svi su se okretali za njima FOTO

Mada je muž Anđelke Prpić tokom izazova bio izuzetno velika podrška glumici, ona je ipak potražila pomoć profesionalca, psihoterapeuta, što savetuje svima koji ne mogu da se izbore sa strahovima, osudama, neosnovanim tračevima i spletkarenjima.

Pročitajte: Na +35 se ništa ne može sakriti: Kratak prsluk Anđelke Prpić otkrio kako zaista izgleda posle drugog porođaja

- Predrasude. Tako je lako imati ih. Mnogo lakše nego da se staviš u nečije cipele. Jer treba u suprotnom razmisliti, uputiti se, osetiti nečiju emociju, možda i proživeti tu istu bol… Umesto toga, zalepiti etiketu, osuditi uz kaficu mnogo je jednostavnije, lakše, a ponekad i zabavnije. I nismo ni svesni da time olako izrečenim komentarima krojimo nečiji dan, nedelju, godinu. Utičemo na nečije odluke.

instagram printscren

 

- Treba biti dovoljno jak i osnažen da nas “tamo nečije mišljenje” ne remeti i ne skreće sa puta sopstvenih odluka i želja. Nije to baš lako. Ali je moguće. Uz rad na sebi, brigu o mentalnom zdravlju i adekvatnu pomoć stručnih lica. I to je najnormalnija stvar. Kao sto nam frizer pomaže oko frizura, zubar oko zuba, automehaničar u vezi sa autom.

Pročitajte: TIK PRED POROĐAJ! Anđelka Prpić objavila vesti koje su RASPLAKALE SVE: Ne mogu više da krijem šta mi Marko radi (FOTO)

- Psihoterapije nam pomažu da sačuvamo svoje biće i duševni mir. Da se lepše i jače radujemo, da racionalnije i razboritije rešavamo probleme. Psihoterapije nam pomažu da se zaštitimo, a napada nas puno toga kako globalno tako i na mikro planu. Zato je divno i važno da se svi bavimo mentalnim zdravljem - objasnila je ona u objavi i samim tim dala komentar na sve što se prethodno pisalo o njoj i novom izabraniku.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading