Celebrity News

Venčanica kao iz mašte, struk iz snova: Pogledajte prvu sliku sa venčanja ministarke Đedović i Damira Handanovića

Damir Handanović i Dubravka Đedović se venčali

Venčanica kao iz mašte, struk iz snova: Pogledajte prvu sliku sa venčanja ministarke Đedović i Damira Handanovića

Boško Karanović

Damir HandanovićDubravka Đedović izgovorili su sudbonosno da.

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i njen partner, kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović, organizovali su intimno venčanje u jednom restoranu na Avali, prenose domaći mediji.

Boško Karanović

 

 

Sestra poznatog kompozitora, Sanja Handanović objavila je prve fotografije sa intimne ceremonije venčanja na kojoj možemo videti koliko su srećni i zaljubljeni.

Damir Handanović i Dubravka Đedović blistali su na svoj najsrećniji dan elegantno odeveni kako prilika i nalaže.

Pročitajte: Jelena Đoković u noćnom provodu, društvo joj pravi poznati muškarac - U ovakvom izdanju je niste videli (FOTO)

Mlada je odabrala sneg belu venčanicu sa čipkom i cirkonima, u ruci je držala prekrasni bidermajer od raznobojnog cveća  dok je Damir obukao crno odelo koju je upotpunio leptir mašnom.

- Dečak" moj se oženio... - napisala je ponosna Damirova sestra u opisu fotografije sa venčanja, a ubrzo su usledile čestitke.

Među zvanicama našlo se mnogo poznatih lica među kojima pevač Oliver Mandić, pevačica Katarina Grujić sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, roditelji tenisera Novaka Đokovića, Dijana i Srđan, političar Ivica Dačić, sa sinom Lukom i budućom snajkom Milicom Jokić.

Dubravka inače iza sebe ima jedan brak sa bivšim ragbistom i triatloncem Kristofom Negreom, sa kojim je dobila dvoje dece.

Komentari (0)

Loading