Celebrity News

Mia progovorila: Ćerka Mašana Lekića iz prvog braka javno iznela stav o novoj supruzi svog oca, trese se Instagram (FOTO)

Ćerka Mašana Lekića iz prvog braka ovako je prihvatila maćehu i mlađu sestru

Mia progovorila: Ćerka Mašana Lekića iz prvog braka javno iznela stav o novoj supruzi svog oca, trese se Instagram (FOTO)

Ubrzo nakon što se 2020. godine razveo od tadašnje supruge Mirjane sa kojom ima ćerku Miu, voditelj Mašan Lekić srodnu dušu pronašao je pored lepe Kristine koja mu je u februaru pre dve godine podarila još jednu naslednicu, devojčicu po imenu Zoi.

Ćerka Mašana Lekića, Zoi unela je tada neopisivu radost u srca roditelja i automatski im postala centar sveta, međutim ni starija voditeljeva naslednica nimalo nije zapostavljena.

 

 

Naprotiv, predivne trenutke Mia provodi sa ocem, mlađom sestricom i Kristinom koja joj kao svom detetu pruža neizmernu pažnju, a reklo bi se da svi članovi sa nestrpljenjem očekuju još jednu prinovu, jer izabranica popularnog voditelja svakog trenutka bi trebalo da se porodi i na svet donese još jednu ćerku.

Pročitajte: Supruga Mašana Lekića u javnosti sa stomakom do zuba - Pogledajte kako Kristina izgleda pred porođaj, haljina je posebna priča

Iako je postojala bojazan kako će ćerka Mašana Lekića iz prvog braka prihvatiti novu porodicu koju je voditelj i autor emisije "Dosije" zasnovao, sudeći po objavama koje par deli na društvenim mrežama, posebno ovom najnovijom, reklo bi se da oni savršeno funkcionišu.

Instagram

 

 

Naime, voditelj je podelio fotku na kojoj je u društvu svoje dve naslednice i trudne supruge, a po osmesima na njihovim licima i dobrom raspoloženju očito je da se svi odlično slažu i da uživaju u zajedničkim trenucima.

Posvećen otac ne može sakriti radost koji u njegov život unose i starija i mlađa naslednica i obe će zasigurno biti najbolje seke na svetu bebi koja samo što nije ugleda svetlost dana.

 

Komentari (0)

Loading