Celebrity News

Nekada je lomio ženska srca, a danas... Pogledajte koliko je propao i kako je završio Ezel iz omiljene turske serije (FOTO)

Ezel iz istoimene serije sada izgleda ovako

Nekada je lomio ženska srca, a danas...  Pogledajte koliko je propao i kako je završio Ezel iz omiljene turske serije (FOTO)

Turski glumac Kenan Imirzalioglu, pozantiji kao Ezel iz istoimene serije iako je još pre deset godina odigrao ovu ulogu, ne prestaje da budi interesovanje, posebno pripadnica ženskog pola.

Rođen je 18. juna 1974. u Ankari, kao najmlađe od troje dece. Rado se seća detinjstva na imanju, igranja sa kozama i ovcama, špartanja po livadama. Sa sela odlazi na studije u Istanbul, gde ga lepo lice i apolonsko telo, posebno visina od 1.93 m odvode direktno na modne piste.

 

 

Godine 2001. godine proglašen je za najbolji muški model sveta, te ne treba da čudi zašto Ezel iz istoimene serije dugi niz godina nosi titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca i zašto za njim lude žene širom sveta.

- Moj deda bio je viši i korpulentniji od mene. Visoki su i moj brat i starija sestra, koja sa tetkom drži butik venčanica u Ankari - rekao je Kenan jednom prilikom.

 

 

Ponosan je i na svoje buntovničke dane, kao i na manekensko iskustvo, a u novcu i slavi uživa vrlo racionalno, ne dopuštajući da mu pomute razum.

 

 

Proslavio se kao Ezel iz istoimene serije, inspirisanom romanom "Grof Monte Kristo" Aleksandra Dime koja je donela priču o Omeru Učaru, kome su bivši prijatelji smestili da ispašta zbog njihovih zločina i ode na doživotnu robiju. Dok je bio u zatvoru, on je proveo godine smišljajući kako da pobegne i osveti im se. Uspeo je da se nađe na slobodi i postao Ezel Barjaktar, uspešni biznismen koji je spreman da naplati 12 godina koje je proveo iza rešetaka.

Pročitajte: Važila je za najlepšu glumicu, ali bolest je učinila svoje! Pogledajte kako danas izgleda Rosalinda, njeno lice je sada kao tuđe (FOTO)

Nakon vrtoglavog uspeha u seriji, glumac se posvetio privatnom životu. Kako važi za jednog od najatraktivnijih turskih glumaca, Kenan je uvek bio interesantan damama, ali svoju najveću ljubav nije želeo da krije. Od maja 2016. godine u braku je s glumicom Sinem Kobal sa kojom je dobio dvoje dece.

 

 

Kenan i Sinem ludo su se zaljubili 2015. godine na zajedničkom snimanju serije. Ljubavni žar koji se rodio među njima bio je toliko jak da je glumica čak prekinula vezu s fudbalerom s kojim je tada bila u vezi.

 

 

Budući da je aktivan na Instagramu, njegove obožavateljke iz celog sveta imaju priliku da vide da i danas, više od decenije nakon što je završeno snimanje Ezela, Kenan izgleda odlično.

 

 

Ono što je manje poznato jeste da on ima aristokratko poreklo. Kenan, naime, potiče od Uzun Hasana, koji je bio sultan u dinastiji An Kojunlu.

Komentari (0)

Loading