Celebrity News

BOLEST Vesne Đogani više se ne može sakriti: Odlučila da sve prizna javno, ovo je njeno saopštenje

Bolest Vesne Đogani nimalo nije naivna

BOLEST Vesne Đogani više se ne može sakriti: Odlučila da sve prizna javno, ovo je njeno saopštenje

K1 TV screenshot

Iako je dugi niz godina prisutna na muzičkoj sceni, te je njen život konstantno pod budnim okom javnosti malo ko je upoznat sa problemima kroz koje je supruga Đoleta Đoganija prošla. Bolest Vesne Đogani u jednom periodu života zadavala joj je ozbiljne glavobolje, a na ovu temu svojevremeno ona je javno progovorila.

Ponosna mama sina Adriana i ćerke Laure nije krila da se susretala sa problemima i preprekama tokom roditeljstva koje je zajedničkim snagama sa suprugom uspela da prebrodi i potpuno otvoreno je priznala je da su u tome imali pomoć psihijatra.

 

 

Bolest Vesne Đogani, kako je još nazivaju i bolešću modernog doba - depresija nastupila je nakon njenog prvog porođaja, a ona je otvoreno priznala i da je potražila pomoć psihoterapeuta.

Pročitajte: Ćerko, zar i ti? Noćna mora Vesne i Đoleta Đoganija se ostvarila - Ćerka Laura donela odluku koja je roditelje ostavila bez teksta (FOTO)

- Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog dolaska na svet patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći - rekla je Vesna i istakla da je Đole činio sve što je bilo u njegovoj moći ne bi li joj pomogao. 

 

 

- Nije pomoglo ni što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano, unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem majka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos s njim.

Pročitajte: Stvarno je postao kralj diskoteka! Sin Vesne i Đoleta Đoganija je izrastao u OPASNOG FRAJERA: Adriano je isti otac (FOTO)

Ipak, kada se drugi put ostvarila u ulozi majke i na svet donela ćerkicu Lauru sve se promenilo, a iskustvo je učinilo svoje.

 

 

- Kasnije, kada sam rodila Lauru, već sam mnogo drugačije gledala na stvari - priznala je muzička zvezda prilikom jednog TV gostovanja i dodala da se obratila za stručnu pomoć kako bi sina Adriana usmerila na pravi put:

- Kako je Adriano postajao sve stariji nisam mogla da se izborim s njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i za sve je mislio da zna bolje. Zato sam se obratila za pomoć profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu kako bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri - objasnila je Vesna.

Komentari (0)

Loading