Celebrity News

Pokušala da sakrije od svih, ali BOLEST Dragane Mirković postala je sve vidljivija! Dijagnoza je SLEDILA SVE (FOTO)

Bolest Dragane Mirković nimalo nije naivna

Pokušala da sakrije od svih, ali BOLEST Dragane Mirković postala je sve vidljivija! Dijagnoza je SLEDILA SVE (FOTO)

ATA Images

Blistava dugogodišnja karijera, život kao iz bajke, skladna i srećna porodica kojoj je veoma posvećena samo su neke od stavki kojima se jedna od naših najboljih pevačica može pohvaliti i sa ponosom nositi epitet srećne žene, međutim teško breme popularnosti i velike slave koju je stekla uticali su da se suoči sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a bolest Dragane Mirković navela ju je da život znatno promeni.

Pročitajte: Iz daleke Australije stižu LOŠE VESTI o Dragani Mirković! Fanovi šalju poruke podrške i svim srcem su uz pevačicu (FOTO)

Instagram

 

Naime, pre nekoliko godina pevačica je otkrila da joj je štitna žlezda do te mere oštećena da će celog života morati da pije lekove. Iako su je kroz karijeru pratili uspesi i mnogobrojni hitovi, neminovno je bilo i stresa, a ona smatra da je za bolest Dragane Mirković upravo to bio okidač.

- Problem sa štitnom žlezdom nastao je zato što sam mnogo toga prećutala. Stvarno zna da bude bolno kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili odgovorite. A sve znate, i sve vam je jasno, i svi sve znaju i svi ćutimo - otvorila je ona jednom priliku dušu.

Pročitajte: Ljudi, tako je moralo biti! Dragana Mirković odlučila da NAPUSTI Tonija posle 20 godina, objasnila je šta se dogodilo! Deca su uz nju (FOTO)

 

 

Kako bi bolest Dragane Mirković ona držala pod kontrolom, prinuđena je da bude pod određenom medicinskom terapijom, međutim ona se trudi i da na prirodan način pomogne sebi koliko god može, promenila je način ishrane, a uzima i određene suplemente.

Pročitajte: Ofarbala se u crveno - Dragana Mirković ne liči na sebe, da li biste je prepoznali na ulici (FOTO)

 

 

- U pitanju su prirodni detoks suplementi koji vrše detoksikaciju organizma i koji umnogome pomažu i poboljšavaju rad štitne žlezde - ispričao je jednom prilikom izvor za "Alo" i dodao:

- Uz te suplemente Dragana mora da menja i način ishrane, ali to njoj nije teško jer je inače na režimu budući da pazi na kilažu i svesna je da je zdrava ishrana najbolji lek protiv starenja. Ovaj novi režim će joj pomoći i u tome, a pospešiće i rad njene štitne žlezde. U svakom slučaju, Dragana se i sada oseća dobro, ali kako pazi na zdravlje, želi da učini sve što je moguće da joj bude još bolje i da problem sa štitnom želzdom svede na minimum.

Komentari (0)

Loading