Celebrity News

Mala Vera Balašević izgleda kao princeza: Pogledajte kako se skockala ćerka Alekse Balaševića za svoj rođendan, haljinica kao iz bajke

Ćerka Alekse Balaševića preslatka je devojčica

Mala Vera Balašević izgleda kao princeza: Pogledajte kako se skockala ćerka Alekse Balaševića za svoj rođendan, haljinica kao iz bajke

Ćerka Alekse Balaševića juče je napunila godinu dana i krstila se.

Pročitajte: Aleksa Balašević napustio Srbiju! Majka Olivera neutešna moli ga da se vrati: Evo u koju državu se preselio i kako mu izgleda dom (FOTO)

Tim povodom mladi biznismen i ponosni otac priredio je intimno slavlje sa sve balonima, velikom tortom, vatrometom i prskalicama, a predveče sa fanovima i Instagramerima podelio najdraže trenutke rođendana svoje naslednice.

 

Instagram

 

 

Svečani čin krštenja malene Vere obavljen je juče rano ujutru u Hramu Svetog Save u Beogradu, zbog čega su se na društvenim mrežama oglasile prvo radosne tetke, a zatim i baka Olivera.

- Sve decenije i sve godine samo su vodile do tvojih belih karnerića na rođendanskoj haljinici, moja Vera, moja ljubav i moja nada....- emotivno je ispod unukine fotografije napisala književnica, a par reči pred očima javnosti svojoj mezimici poručio je i ponosni tata.

Pročitajte: Aleksa Balašević napustio suprugu i ćerku! Nijedna bajka ne traje zauvek, objavio je i saopštenje na Instagramu (FOTO)

- Pre tačno godinu dana na Matejdan u vreme nevera na planetu je stigla Vera. Sa patrijarhom Porfirijem, dokazom da nisu svi sveci samo na nebu. Vero moja, Vero naša. Srećan rođenan svemire moj beskonačni. Volim te.

 

Instagram

 

 

Nakon obreda održanog u Hramu Svetog Save, povodom kojeg je ćerka Alekse Balaševića ponela sneg belu haljinicu sa karnerima i svima ukrala srce, poznata porodica i njihove zvanice zaputili su se u Novi Sad gde su uz zakusku i muziku obeležili Verin divan dan, prvi po redu.

Pročitajte: Predivni prizori! Aleksa Balašević organizovao krštenje ćerke u Jerusalimu: Ovo su prvi kadrovi obreda

Budući da ima tek godinu dana Vera se vrlo verovatno neće sećati detalja, ali zato su ponosni roditelji nastojili da upiju svaki sekund kako bi kasnije svojoj naslednici prepričavali dogodovštine i sve ono što je jučerašnji dan učinilo posebnim.

 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading