Celebrity News

Milica Mitrović objavila fotografiju svog zeta: Pred svima mu jasno stavila do znanja šta misli o njemu (FOTO)

Zet Milice i Željka Mitrovića ovako se slaže sa taštom

Milica Mitrović objavila fotografiju svog zeta: Pred svima mu jasno stavila do znanja šta misli o njemu (FOTO)

Ovakav tretman u porodici ima zet Milice i Željka Mitrovića.

Odnosi unutar jedne od najpopularnijih porodica, Mitrović, jedna je od tema koja i te kako zanima širu javnost, te su u medijima često zastupljeni tekstovi o tome kako se oni slažu, kako provode zajedničko vreme, ali i kakav tretman od Milice i Željka imaju momci njihovih mezimica, Kristine i Andree.

 

Instagram

 

 

Po svemu sudeći, i jedan i drugi zet Milice i Željka Mitrovića dobro su prihvaćeni od strane popularnih supružnika, a pravi dokaz za ove tvrdnje osvanuo je danas na društvenim mrežama.

Pročitajte: Koja je još porodica OVAKVA?! Jedan potez ih odao - Evo šta Milica Mitrović zaista misli o zetu, dečku mlađe ćerke Andree (FOTO)

Da je dugogodišnji izabranik mlađe Mitrovićeve nasledinica Andree baš po meri njenih roditelja, posebno mame, saznali smo iz najnovije objave na "Instagramu" kojom je Milica još jednom pokazala da mladog Šona Parneta gleda kao sopstvenog sina.

 

Instagram

 

 

Zet Milice i Željka Mitrovića, budući da njihovu lepu ćerku voli i drži kao malo vode na dlanu, zaslužio je svo njihovo poštovanje, ali i pridobio njihovu ljubav.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića ne krije suze radosnice - Na ruci ZASIJAO najvredniji poklon, svi čestitaju (FOTO)

Baš iz tog razloga čest je gost na Miličinom profilu, a ovog puta ona je sa pratiocima podelila trenutak koji pored toga što svedoči njihovom sjajnom odnosu, otkriva i pravu majčinsku ljubav budući da je i mladi doktor na neki način sada deo porodice.

 

Instagram

 

 

- Bezbedan let - napisala je gospođa Mitrović u opisu zajedničke fotke koja pokazuje da je na neko egzotično putovanje ona ispratila ćerku i njenog dečka.

Ne sumnjamo da je sa dozom strepnje iščekivala poziv da su na odredište bezbedno stigli i da jedva čeka povratak zaljubljenog para koji je sve bliži da vezu podigne na viši nivo.

 

Komentari (0)

Loading