Celebrity News

Rekla mi je da smo ZAVRŠILI! Ognjen Amidžić priznao da je ODJEDNOM DOŠAO KRAJ veze (FOTO)

Ognjen Amidžić raskid veze nije lako podneo

Rekla mi je da smo ZAVRŠILI! Ognjen Amidžić priznao da je ODJEDNOM DOŠAO KRAJ veze (FOTO)

ATA Images

Budući da već mesecima uživa u skladnoj vezi sa Minom Naumović niko nije očekivao da će Ognjen Amidžić raskid veze ikada spomenuti, ipak to se dogodilo.Voditelj i autor emisije "Amidži šou" informaciju o prekidu romanse podelio je danas sa pratiocima na Instagramu i sve šokirao.

Cilj Ognjenove objave bio je da sa onima koji ga verno prate podeli svoje najveće blamove, te se među njima našao  i jedan raskid.

Pročitajte:Ognjen Amidžić uslikan sa prvom ženom! Pogledajte te osmehe i zagrljaje koje razmenjuje sa prelepom Milicom (FOTO)

Kao što se već i pretpostavlja nije Ognjen Amidžić raskid sa Minom spomenuo već s devojkom iz davne prošlosti, tačnije iz perioda srednjoškolskih dana.

- Najveći blam mi je možda kada sam se zabavljao sa jednom Jasminom, osam sati. Smuvali smo se uveče, raskinula je sa mnom ujutru. To je bio rekord. Neka osnovna škola... to je bilo početak srednje u stvari, ona je bila starija godinu dana - ispričao je voditelj pa dodao još par duhovitih situacija koje su mu se dogodile.

Instagram

 

Jedna od njih je i kada je kao dečak otišao sa društvom u piceriju, pa nije znao da poruči i izgovori Kaprićoza i Mocarela.

Dogodovštinama iz prošlosti Amidžić je lepo nasmejao svoje fanove koji nestrpljivo iščekuju početak nove sezone emisije.

Instagram

 

Ne sumnjamo da voditelj i njegova izabranica vredno pripremaju studio, da uveliko zovu i goste, koji mu garantuju odličnu gledanost.

Pročitajte: DOČEKAO JE! Ognjen Amidžić objavio PREDIVNE VESTI, pogledajte kako devojka Mina BLISTA! Čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Pokazali su Ognen i Mina da su dobar tandem, kako u studiju tako i u svom domu. Već neko vreme oni žive zajedno.

Miša Obradović

 

Po pisanju medija, Mina se nakon svega par meseci zabavljanja preselila kod Amidžića i to u stan u kom je do razvoda živeo sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

Komentari (0)

Loading