Celebrity News

Kaja Ostojić se oglasila iz porodičnog doma i sve rasplakala fotografijom: DEVOJČICA JE i zove se Katarina (FOTO)

Ljubav Kaje Ostojić ispunila je njeno srce radošću

Kaja Ostojić se oglasila iz porodičnog doma i sve rasplakala fotografijom: DEVOJČICA JE i zove se Katarina (FOTO)

Pop pevačica Kaya veoma mlada se ostvarila kao majka, a težak period usledio je kada se, samo šest meseci nakon porođaja, razvela od tadašnjeg supruga. Tinejdžerska ljubav Kaje Ostojić prerasla je u brak, za koji pevačica nije slutila da će se završiti kroz samo nekoliko meseci. Sa 18 godina pevačica je ostala trudna sa tadašnjim izabranikom Nikolom Dragojlovićem, a njeni roditelji nisu podržavali tu vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Kada sam saznala da sam trudna nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. 

Pročitajte: Ko je direktor koji je osvojio Kaju Ostojić (VIDEO)

- Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi - ispričala je jednom prilikom pevačica za "Hit Informer".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Nakon ovog kraha, pevačica se još dva puta udavala - za košarkaša Uroša Duvnjaka i za poznatog DJ- a Juniora Jack-a , da bi zatim sreću pronašla pored hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića, sa kojim je donedavno bila u ljubavi. Ta veza nije prerasla u brak, naprotiv završila se raskidom, a kako su mediji pisali pevačica je nakon toga uplovila u ljubavnu vezu sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem.

Pročitajte: Bivši suprug joj je pripretio da će po izlasku iz zatvora da otkrije njene tajne, evo šta na to kaže Kaja Ostojić (VIDEO)

Na temu emotivnog statusa ona ne otkriva previše detalja, međutim o majčinstvu ona često za medije priča sa širokim osmehom na licu i neizostavna su pitanja da li želi da se po drugi put ostvari u najlepšoj životnoj ulozi za jednu ženu, a odgovor na ovo možda smo dobili njenom najnovijom objavom na "Instagramu" gde je ozarena pozirala držeći u naručju bebu.

Instagram

 

 

Prepuna emocija objavila je sliku preslatke devojčice od svega nekoliko meseci koja je potpuno osvojila njeno srce i koja je, kako je sama napisala, ljubav Kaje Ostojić i to na prvi pogled.

Instagram

 

 

Post je izazvao najlepše emocije kod njenih pratioca i svi su se složili da joj beba prelepo pristaje, a nije moglo proći nezapaženo da se Kaji probudio majčinski instikt i da je držeći u zagrljaju malenu lepoticu ona sijala posebnim sjajem.

Komentari (0)

Loading