Celebrity News

Nenad Zimonjić progovorio o pravom stanju u braku s Minom – Neverovatno je šta sve čovek može da izdrži (FOTO)

Brak Mine i Nenada Zimonjića važi za jedan od skladnijih na javnoj sceni

Nenad Zimonjić progovorio o pravom stanju u braku s Minom – Neverovatno je šta sve čovek može da izdrži (FOTO)

Brak Mine i Nenada Zimonjića sklopljen je u maju 2008. godine pred velikim brojem zvanica, a o tome su svojevremeno pisali svi domaći mediji, pa i svetski, što nije za čuđenje jer je Nenad u to vreme imao izvanredne rezultate na teniskom terenu, a MIna važila za jednu od angažovanijih manekenki.

Nedugo posle venčanja skladni supružnici su se ostvarili i u ulozi roditelja, dobivši blizance Lunu i Leona, koje je Mina na svet donela u Americi. 

Pročitajte: Venčanica kao iz modnog magazina, a mladoženja u belom odelu! Zavirite na glamurozno venčanje Nenada i Mine Zimonjić (FOTO)

O tom posebnom danu često je za lifestyle magazine govorila s ponosom, kao i Nenad, a oboje se i dan-danas rado odazivaju pozivu novinara da govore na temu roditeljstva, pa i svom braku.

Upravo to je bila jedna od tema njihovog najnovijeg intervjua za jednu TV stanicu.

 

 

Oboje su istakli da ništa što su do sada uradili u korist svog odnosa, bilo da je reč o odricanju, podršci, odgajanju naslednika, ništa ne bi promenili. 

Mina je potvrdila ono u šta su mnogi verovali, a to je da ih je spojila sudbina, i prvenstveno to što potiču iz sličnog porodičnog i materijalnog miljea. 

 

 

Što se vode jednakim vrednostima i teže istom cilju. Jedini cilj otkako su se sin i ćerka rodili je da njih izvedu na pravi put i to za sada rade odlično.

Zbog naslednika koji obožava tenis Zimonjić je svoju karijeru tenisera produžio, iako joj je odavno, s obzirom na njegove godine, došao kraj.

Pročitajte: Zavirite na proslavu rođendana Nenada Zimonjića - Sin i ćerka u prvom planu, svi komentarišu koliko su porasli (FOTO)

Kazao je da je stvarno neverovatno šta sve čovek može da izdrži ako je mentalno jak, ako je fokusiran na važne stvari. Istakao je da, kada je video Leona kako se zaljubljuje u tenis, da tada nikako nije želeo da se skloni iz tog sveta, već je učinio sve da karijeru produži.

Potvrdio je ono što bi svakom sportisti trebalo da bude vodilja, a to je da čovek sve može ako želi i da sve pokreće ljubav, čega Mini i njemu ne manjka. 

 

 

Brak Mine i Nenada Zimonjića može da služi za primer i mnogi mladi parovi trebalo bi na njih da se ugledaju, ne samo kao na supružnike, već i kao roditelje.

 

 

Komentari (0)

Loading