Celebrity News

Kad god dođu u Beograd isti su problemi: Ana Ivanović više ne može da skriva odnos Bastijana i njenog brata - Nije prijatno

Muž Ane Ivanović ima specifičan pogled na svet

Kad god dođu u Beograd isti su problemi: Ana Ivanović više ne može da skriva odnos Bastijana i njenog brata - Nije prijatno

Ata images/printscreenvideo

Muž Ane Ivanović, fudbaler u penziji Bastijan Švajnštajger, poreklom je iz Nemačke, ipak po svemu sudeći jako mi prijaju balkanski mentalitet i energija.

Pročitajte: U kući je moja poslednja - Sa Anom Ivanović nema šale - otkrila detalje braka sa nemačkim fudbalerom

Obožava Beograd i stalno suprugu nagovara da češće dolaze. Izgleda da se svakim narednim dolaskom sve bolje provodi, za razliku od nj,e koja se suočava sa raznim problemima, na prvom mestu porodičnim.

Instagram

 

Kako vreme provodi kada sa izabranikom i trojicom naslednika doputuje u domovinu bivša teniserka nedavno se prisetila za jedan medij, a usput se dotakla i odnosa Bastijana i njenog brata Miloša.

- Basti toliko voli da dođe u Beograd i uživa. Išao je na padel sa mojim bratom - počela je priču Ana.

Instagram

 

- Neki put mi se čini da on više uživa u Beogradu nego ja. Jer ja kad dođem onda na sto strana, ne mogu da stignem sve, a on uvek nađe vreme da popije kaficu, da ode na padel ili golf, na utakmice isto voli da ide.

- Basti je rekao da u drugom životu hoće da igra u Beogradu. Kaže: ”Kakva atmosfera”. Svaki sportista voli dobru atmosferu. To puno znači i daje puno energije - istakla je bivša prvakinja, radosna što njenom suprugu prija balkanski burni karakter.

Instagram

 

Uprkos tome što oboje vole da dođu u srpsku prestonicu, želju da nastave život ovde nisu izrazili.

Pročitajte: Kišni kaput Ane Ivanović možete kupiti za samo 5.000 dinara, evo i gde (FOTO)

Naprotiv, prija im uređena država u kojoj su sad, njihov toplo dekorisan dom, mir i dragocena lepota austrijske prirode.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading