Celebrity News

Verica Rakočević bez brushaltera prošetala ulicom: Blago prebacila sako preko ramena - Ovo samo ona sme (FOTO)

Verica Rakočević se skinula pa poslala jasnu poruku

Verica Rakočević bez brushaltera prošetala ulicom: Blago prebacila sako preko ramena - Ovo samo ona sme (FOTO)

Instagram

Da se Verica Rakočević skinula, pa ponosno bez brushaltera pozirala mediji, a potom i javnost, doznali su na njenom Instagram-profilu.

Pročitajte: Ne mogu da budem jadnica koja želi da joj se Bosiljčić vrati - Jelena priznala zašto se rastala od Ivana

Dizajnerka nije mnogo aktivna na pomenutoj društvenoj mreži. Platforma joj služi za reklamu njenih kreacija, a vrlo retko objavljuje privatne sadržaje.

 

 

Kada napravi izuzetak i drzne se da sa pratiocima podeli deo svoje intime, ona to čini, prvo, kako bi ukazala na neku problematiku, na neku lepotu koju ne vidimo, a pred očima nam je, na slobodu, na pravo žena, na to da dama uprkos godinama nikako u očima drugih ne mora da bude baba ukoliko vodi računa o sebi i ima energiju devojčice.

Sve ovo Verica postavlja u vidu slika i, naravno, rečenica koje vešto ume da upakuje.

 

 

Iz tog razloga njeni pratioci radosni su kada kreatorku u devetoj deceniji vide bez šminke, kako u dvorištu sadi cveće i drveće, kako okopava, kako vežba, ali isto tako i dok pozira u svojim kreacijama, napravljenim od najkvalitetnijih materijala i namenjenim da istaknu senzualnost i motiv "be yourself".

Ova poruka i danas se našla na Veričinom Instagramu uz adekvatnu fotografju, naravno.

 

 

"Budite ono što jeste u onome što osećate, čak i ako ste sami u tom osećanju", citirala je Anrija Mišoa Rakočevićeva, koja ništa nije morala ni da napiše jer dve slike koje je iznad objavila dovoljno govore za sebe.

Na prvoj se vidi da se Verica Rakočević skinula, tačnije da je sklonila brushalter, te da pozira samo u sakou i pantalonama.

Pročitajte: Medo moj, reći ću ti samo ovo - Slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića (FOTO)

 Kreatorka je to napravila vrlo vešto, nalik na svoje modele, a cilj je svakako bilo ojačavanje žena.

 

 

Brojnim postupcima kreatorka šalje razne poruke modernim damama, čak i to što se udala za tri i po decenije mlađeg muškarca poslužilo je mnogima kao uzor da ne očajavaju kada ih muževi napuste, ne pate za prošlim izgubljenim godinama jer su godine zapravo pred njima i nikad se ne zna šta ih lepo tek čeka, pa nek bude i mnogo mlađi muškarac, zašto da ne...

Komentari (0)

Loading