Celebrity News

Bila jedna od najlepših Zvezda Granda, a onda se naglo ugojila: Evo kako danas izgleda Silvija Nedeljković (FOTO)

Silvija Nedeljković danas izgleda potpuno drugačije

Bila jedna od najlepših Zvezda Granda, a onda se naglo ugojila: Evo kako danas izgleda Silvija Nedeljković (FOTO)

youtube/printscreen/glamur

Silvija Nedeljković danas izgleda potpuno drugačije u odnosu na period kada se pojavila u popularnom muzičkom takmičenju.

Prošlo je već 17 godina od kada je Silvija Nedeljković bila jedna od vodećih nada takmičenja „Zvezde Granda”.

O njenoj lepoti, ali i glasu mnogo se pisalo, a muzički znalci predviđali su joj sjajnu karijeru. Ipak, ona se svega odrekla kada joj je srce osvojio Saša Stamenković, nekadašnji golman Crvene zvezde.

- Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo, i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila -  pričala je nekada Silvija.

Printscreen/facebook

 

 

Izgled Silvije Nedeljković, o kome se nekad pisalo u superlativu, jer je vatrena crvenokosa pevačica mamila uzdahe, kroz godine se promenio,

 

Printscreen/facebook

 

 

Naime, za sve godine, koliko Silviju nismo imali priliku da vidimo u javnosti, njen izgled drastično se izmenio. Danas je ona brineta, istog onog neodoljivog osmeha, ali je u međuvremeu dobila nekoliko kilograma viška.

Kako vam se danas dopada izgled Silvije Nedeljković i prepoznajete li u ovoj posvećenoj majci i supruzi ženu koja je nekada izgledom i glasom palila scenu najgledanijeg muzičkog takmičenja?

Printscreen/facebook

 

 

 

Komentari (0)

Loading