Celebrity News

U dom Mustafe i Melis Sandal stigao dečak! Sve se dogodilo u strogoj tajnosti, ni sinovi Emine Jahović ništa nisu znali (FOTO)

Dom Mustafe i Melis Sandal bogatiji je za još jednog člana

U dom Mustafe i Melis Sandal stigao dečak! Sve se dogodilo u strogoj tajnosti, ni sinovi Emine Jahović ništa nisu znali (FOTO)

Instagram/mustafasandal

Dom Mustafe i Melis Sandal smešten je nedaleko od vile u kojoj žive pevačeva bivša izabranica Emina Jahović i njihovi sinovi Javuz i Jaman.

Nakon razrešavanja problema po pitanju alimentacije Emina i Mustafa uspeli su da sklope primirje i dogovore zajedničko starateljstvo.

Pročitajte: Bivši svekar Emine Jahović nakon svega prvi put u javnosti - Taj čovek je Mustafinu majku ostavio posle godinu dana braka

Naslednici kantautorke i muzičara malo vremena provode kod oca, malo kod majke, a ta podela svima veoma znači, najpre Emini, koja s pubertetskim godinama svojih mezimaca nikako nije mogla sama da se nosi.

 

 

Jaman je uveliko pokazao interesovanje za javni prostor, sa ocem je snimio deo spota ili, pak, reklamu u kojoj oboje đuskaju, Javuz, s druge strane, još uvek se ne izjašnjava.

Mamina je maza, koja čak odbija i srpski jezik da nauči.

Definitivno je razvod roditelja uticao na obojicu, kao i očeva odluka da se ponovo oženi.

Iako je novi dom Mustafe i Melis Sandal po svim parametrima njima prilagođen, dosta vremena je bilo potrebno da prihvate maćehu, a čini se da će im posle najnovijih vesti to lakše pasti.

 

 

Naime, porodica pevača  i njegove izabranice bogatija je za još jednog člana koji je u strogoj tajnosti ušao u njihov dom.

Tek nedavno Mustafa se pohvalio preslatkom pudlom, koja leži na Melisinim grudima i beskrajno uživa.

Pročitajte: Emina Jahović o odnosu sa Mustafinom majkom i mešanju u brak

Reč je o mužjaku kojem je bračni par dao ime Pafi.

 

 

Sličnog kućnog ljubimca ima i Emina, tako da će Javuz i Jaman gde god živeli imati s kim da se igraju.

Komentari (0)

Loading