Celebrity News

Edita Aradinović nikada iskrenija: Ovo je morala da uradi da bi kupila prvu pesmu

Edita Aradinović nikada iskrenija: Ovo je morala da uradi da bi kupila prvu pesmu

story

Pevačica Edita Aradinović otkrila je kako njen put do zvezda nije bio ni malo lak kad je krenula u solo muzičku karijeru.

- Prvu pesmu sam kupila tako što sam prodala svoj auto. Svakako da mi je sada teže jer je odgovornost mnogo veća, ali je lepše kada si solo pevač jer možeš da snimaš šta želiš i osećaš - započela je Edita u emisiji “Premijera Vikend Specijal”, a zatim dodala:

- Toliko sam se loše osećala da sam u jednom trenutku bila na granici da li da nastavim pevanjem ili ne. Iskreno nisam imala nikakav konkretan plan nakon izlaska, ali sada mi je drago što sam skupila hrabrosti jer vidim rezultate i jer sam nikad srećnija. Posebno me raduje što ljudi vole moje pesme i stalno mi šalju poruke kako ih je neka numera dirnula, to je za mene najveća satisfakcija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели editta (@editaaradinovic) дана 31. Мај 2019. у 3:04 PDT

Mlada pevačica koju nam je do skoro svoj talenat pokazivala i u TV šou "Tvoje lice zvuči poznato" prokomentarisala je i natpise pojedinih medija da nije u dobrim odnosima sa starijom sestrom Indi.

- Meni je to tako nelogično pitanje. Ja sam u sjajnim odnosima sa sestrom, uvek smo odlične. Ja mogu sa njom i da se posvađam i sve, ali nikad ne možemo da budemo u lošim odnosima, jer zaboga sestre smo! - poručila je Edita.

Podsećamo, Edita Aradinović je pre samo dve nedelje je predstavila svoj novi singl “Soba”, a ako ga već niste čuli, poslušajte u nastavku: