Celebrity News

Nerazdvojne prijateljice: Zbog čega je Sanja Marinković jedne večeri rasplakala Vesnu Dedić?

Nerazdvojne prijateljice: Zbog čega je Sanja Marinković jedne večeri rasplakala Vesnu Dedić?

Novinarke i voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić su godinama najbolje prijateljice. Prošle su zajedno mnoge lepe i teške momente, kako privatno, tako i u poslu, a ono što ih vezuje su njihove ženske priče, iskrena prijateljska ljubav i bezbroj uspomena. Obe lako zaplaču i to ne kriju. Neretko čak i jedna drugu umeju da rasplaču. Jedan od tih trenutaka je bio i na dan Vesninog 40. rođendana.

– Najnormalnije nam je da plačemo jedna drugoj preko telefona - kaže Vesna za BGonline.

–Sanja se porodila nekoliko dana pred moj 40. rođendan i ne znam zašto sam imala tu ludu ideju da će doći na moju proslavu. Pre polazak u kafanu stigla mi je korpa s cvećem i vinom, s porukom ”Srećan rođendan žele ti Sanja, Uhrin i Strahinja”. Plakala sam kao kiša i sa razmazanom šminkom otišla na proslavu. Prva Lenkina slika iz vrtića bila je u beloj plišanoj haljinici sa srcima koju je dobila od Sanje. Nedavno je njen Strahinja bio sa svojim odeljenjem gost na mom štandu na Sajmu knjiga i Sanja se rasplakala kad sam joj poslala fotografije. To su ti neverovatni krugovi života.

I Vesna i Sanja su veoma popularne među ženskom publikom. Svakodnevno dobijaju ista pitanja: da li je istina da ništa niste radile na licu, koju farbu za kosu koristite, gde ste kupili cipele, koliko puta idete nedeljno u teretanu, da li je istina da Sanja ne jede čokoladu…?

Објава коју дели Vesna Dedić (@dedicvesna) дана 27. Мај 2017. у 9:54 PDT

Istina je da Sanja trenira svakodnevno, dok je Vesna kampanjac, a umesto šećera voditeljka Magazina IN koristi sirup od agave.

- Žene nemaju problem da nam priđu i pitaju šta ih interesuje, a tokom emitovanja emisije zovu Pink da pitaju koju farbu za kosu koristim - kaže Sanja.

- Kada je reč o našim ženskim pričama od Vesne čujem mnogo vrednih životnih mudrosti. Lakovernija sam od nje u muško ženskim odnosima, prilično sam naivna.

- U međuljudskim odnosima umem da “presečem” i ne dajem drugu šansu, dok je Sanja bolji čovek i daje ljudima više prilike nego ja - otkrivaVesna i dodaje:

- Ono što Sanja prašta ja ne bih nikad.

Објава коју дели Vesna Dedić (@dedicvesna) дана 9. Дец 2017. у 3:31 PST