Celebrity News

Hajdi Klum ne ume samo dobro da se maskira, već ume dobro i da se skine! ŠOK (foto)

Hajdi Klum ne ume samo dobro da se maskira, već ume dobro i da se skine! ŠOK (foto)

Godine je zamrzla u vremenu!

Lepa nemačka glumica, Hajdi Klum važi za jednu od negovanijih modela na stranoj javnoj sceni, a tome svedoči i činjenica da bez obzira na njene godine, koje su u njenom slučaju samo broj, za supruga ima muža koji je skoro, pa duplo mlađi od nje.

Na njenoj liniji i lepom licu, zavide joj mlađe koleginice, a pored dobrog "cat walk-a" i paradiranja modnim pistama, ova manekenka ima još talenata...

Bivša manekenka Hajdi Klum poznata je po izuzetnoj maštovitosti kada je u pitanju maskiranje za Noć veštica pa je tako i ove godine organizovala Halloween bal na kom su prisustvovali brojni poznati, a na kojem zgodna manekenkna pokazala svoju novu transformaciju.

Hajdi Klum u TOPLESU objasnila i mlađim devojkama – fotografije će vas OSTAVITI BEZ DAHA!

Budući da je godinama unazad važila za jednu od najspektakularnije maskiranih javnih ličnosti i ove godine zadržala je istu titulu. Kako je tekao  proces “oblačenja” kostima pogledajte OVDE.

Međutim, pored oblačnje kostima, Hajdi u slobodno vreme voli i da se skine, i to ne samo pred svojim mužem već i pred njegovim bratom pa je kao novopečena mlada, samo par dana od venčanja, uživala na medenom mesecu u društvu svog supruga Toma i njegovog rođenog brata Bila Kaulica, što je začudilo sve, budući da je putovanje nakon venčanja, vrhunac intime.

Međutim, izgleda da to lepoj manekeni nimalo nije smetalo, te je sunčajuči se na plaži otvoreno pokazala grudi, ne ustručavajuči se što je, samo tik pored nje, brat njenog novog supruga.

Sada je ponovo iznenadila objavom.

Ova seksi Nemica pre nekoliko dana skinula se skroz i zaledila pogled i muškaraca i žena, a kako izgleda Hajdi kao od majke rođena, pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B5VeOfmp4a8/?utm_source=ig_embed