Celebrity News

Jelena Rozga sinoć pevala dečku na nastupu u Beogradu (foto)

Jelena Rozga sinoć pevala dečku na nastupu u Beogradu (foto)

Hrvatska muzička zvezda, Jelena Rozga sinoć je nastupila u jednom beogradskom klubu, a iz prvog reda ju je posmatrao emotivni partner, kako javljaju izvori  bliski njenom novom dečku.

Publika je primertila da se pevačica, koja je poznata po dobroj energiji i odličnom scenskom nastupu sve vreme osmehuje  markantnom dečku iz prvog reda, da bi joj on zauzvrat slao poljupce.

NEODOLJIV SPLIĆANSKI ŠARM: Mini retrospektiva modnih odabira Severine Kojić i Jelene Rozge (foto)

Najzanimljivije je da je tridesetogodišnji momak Beograđanin, sa kojim od letos atraktivna zvezda održava vezu na daljinu. Kako su letos domaći mediji objavili, emotivnog partnera upoznala je početkom leta preko  zajedničkih prijatelja na jednom beogradskom događaju a izvor blizak  pevačici je tada otkrio da je posle višenedeljnog dopisivanja sa deset  godina mlađim Beograđaninom koji se bavi konsaltingom Rozga pristala da izađe na večeru sa njim.

- Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko  prvih meseci veze ređe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika,  trčali su jedno drugom. On je godinama živeo i radio u više evropskih gradova i tek skoro se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspeli da opstanu.

Desetogodišnja razlika u godinama Rozgi ne predstavlja problem

- Desetogodišnja razlika u godinama im ne prvi nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Posle Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio jako loš, bio

joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost - otkrio  je izvor i dodao:

Jelena Rozga: Nemam bojazan da mi otkucava biološki sat, volela bih da se ostvarim u ulozi majke

- Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cenu ne otkriva da je sa  njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vreme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati da obelodane vezu - otkrio je pevačicin prijatelj medijima.