Celebrity News

Latino diva Džej Lo priznaje: Srce mi je slomljeno!

Latino diva Džej Lo priznaje: Srce mi je slomljeno!

Latino diva Džej Lo svojim nastupima i danas pokazuje da joj na formi zavide i daleko mlađe koleginice. Pored laskavih priznanja koja ovih dana stižu za njene scenske vratolomije, pevačica poručuje da je njeno srce slomljeno zbog toga što je morala da odloži glamurozno venčanje sa izabranikom Aleksom Rodrigezom...

Latino diva Džej Lo (51) i njen partner Aleks Rodrigez (45) proslavili su svoje rođendane a spisak razloga za radost ovog para tu je samo počeo. Naime, baš kao naručen poklon stigla je i informacija da je pevačicin nastup na ovogodišnjem “Superboulu” nominovan u čak četiri kategorije za prestižnu nagradu “Emi” koju dodeljuju televizijski profesionalci.

Bila je to velika vest za čitavu porodicu jer je pored ponosnog Aleksa, posebno srećna bila pevačicina ćerka Ema (12) koja je na pomenutom nastupu bila mamin partner na sceni. Pohvale na račun mlađane naslednice za taj performans stižu i šest meseci kasnije, a dok se mnogi pitaju da li Ema polako kreće maminim stopama, Dženifer je takve spekulacije demantovala.

Žene mogu da odahnu: Džej Lo pokazala celulit, nije sve baš tako savršeno! (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 14, 2020 at 11:53am PDT

Naš nastup nije bio vođen namerom da Ema postane popularna, već je bio način da zajedno radimo stvari koje nas povezuju. To ne znači da ću je sada voditi na sve nastupe ili da ću forsirati njeno bavljenje pevanjem, iako me mnogo ljudi to pita. Pevanje je, jednostavno, nešto što nas dve zbližava – objasnila je latino zvezda i dodala zašto je sa ćerkom pevala baš numeru “Let's Get Loud”.

Važno mi je da se digne glas za osnaživanje svih žena u našem društvu i to je ujedno poruka koju želim da usadim Emi. Ona me svaki put obori s nogu nekim svojim razmišljanjima i odgovorima, pravi je anđeo – rekla je Džej Lo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 17, 2020 at 11:15am PDT

Latino diva Džej Lo - Savršena majka i najbolja partnerka 

Tokom sedmice slavlja, Dženifer nije propustila da uputi nežne reči i svom izabraniku, povodom njegovog rođendana. Zbog poslovnih obaveza, par nije bio u mogućnosti da taj dan provede zajedno.

– Sedim u studiju i razmišljam o tome kako trenutno jedino želim da budem s tobom. Da se smejemo, šalimo i zajedno uživamo u životu, svejedno gde smo i šta radimo. To je blagoslov koji sam pronašla u tebi – objavila je pevačica, a bivši igrač bejzbola imao je podjednako emotivnu poruku za verenicu.

Ti si savršena partnerka, najbolja majka, neprevaziđen izvođač. Moj pravi uzor, heroj i inspiracija – poručio je Rodrigez.

NE PROPUSTITE: Dženifer Lopez otkrila svoj neostvareni san i začudila mnoge

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 17, 2020 at 11:15am PDT

Latino diva Džej Lo - Slomljeno srce zbog venčanja

Od svih pomenutih slavlja, ono najvažnije trebalo je da se dogodi ovog leta, ali pandemija koronavirusa pokvarila je svačije planove, pa i taj da se zaljubljeni par venča pred velikim brojem zvanica na pažljivo osmišljenoj ceremoniji o kojoj Dženifer ni sada ne želi da otkriva previše detalja.

Slomljeno mi je srce što smo morali da odložimo venčanje jer smo imali neke sjajne planove za taj događaj, ali takođe verujem da Bog ima veći plan pa samo treba da sačekamo i vidimo kako će se situacija odvijati. Naravno, sve je ovo razočaravajuće jer nakon “Superboula” i završetka snimanja filma “Svet plesa” želela sam da uzmem odmor kako bih se u potpunosti posvetila planiranju venčanja, a sada je sve na čekanju – požalila se Lopezova.

NE PROPUSTITE: Kako da imate zadnjicu kao seksi Džej Lo, evo u čemu je tajna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 25, 2020 at 9:11pm PDT

Slobodno vreme koriste kreativno. Pevačicini blizanci Ema i Maks odlično slažu sa Aleksovim ćerkama Natašom i Elom.

Omiljena zajednička aktivnost im je odlazak na plažu. Dženifer je jednom rekla da tad oseća da kako je sve na svom mestu, te da tu pronalazi spokoj.

Sa Rodrigezom se verila marta 2019. godine i malo ko je predviđao da će na venčanje čekati duže od godinu dana, a sada još više zbog neočekivanih okolnosti. Aleks je zaprosio pevačicu dijamantskim prstenom vrednim milion dolara. Uskoro će postati supružnici, ali spremaju se za novu etapu svog odnosa i na drugim poljima. Tako je nedavno stigla i vest da prodaju svoju vilu u Malibuu za osam miliona dolara, ali uveliko rade na pronalasku novog porodičnog gnezda.

NE PROPUSTITE: Seksepilne poze najpoznatije latine gleda ceo svet! Procurio snimak na kojem Džej Lo pleše skoro naga (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 30, 2020 at 9:52am PDT

Komentari (0)

Loading