Celebrity News

Marina Tucaković ispričala kroz kakvu je AGONIJU PROLAZILA Divna Karleuša: Ne smem ni da pitam Jelenu kako je

Marina Tucaković ispričala kroz kakvu je AGONIJU PROLAZILA Divna Karleuša: Ne smem ni da pitam Jelenu kako je

Marinu Tucaković potresla je vest da je preminula njena prijateljica radio-voditeljka Divna Karleuša. Ona je Jeleni samo poslala poruku, a kaže da nema snage da je pita kako je.

Marina je za jedan dnevni list ispirčala kako su Tošić i Karleuša potrošili mnogo novca na lečenje Divne, a Jelena je Marini govorila kako joj je Duško u svemu velika podrška. Takođe i da su Divnu vodili u Nemačku, Grčku, Švajcarsku, ali i Tursku na imuno-terapije.

- Ne smem ni da pitam Jelenu kako je. Samo sam joj poslala poruku da sam užasnuta. Bile su mnogo vezane, nerazdvojne. Ovo je za nju najveći udarac u životu. Jedina uteha može da joj bude to što ide po redu. Moj sin Miloš je umro pre mene, e to je jezivo - rekla je Marina i dodala:

- Imuno terapija u Turskoj, na koju je redovno išla, veoma je opasna. Moj sin Milan, koji sve to prati zbog moje bolesti, rekao mi je da može da ima veoma ozbiljne nuspojave. Na primer, može da nastrada jetra. Verovatno njeno telo sve to nije moglo da izdrži više - objasnila je Marina.

Marina je ispirčala i da je Divna umela psihički da posustane.

- Raspoloženje joj se menjalo svakodnevno, kao i meni. Nekoliko dana bude super pa padne u depresiju. To je normalno i kad je čovek zdrav, a kamoli kada je bolestan. Bile smo podrška jedna drugoj, govorila sam joj da vodi računa o ishrani, da jede samo zdravo. Znam da je opet imala hemoterapiju, izgubila kosu, nosila periku - zaključila je Marina.