Celebrity News

Marko Bulat neutešan ZBOG SMRTI BRATA, ove reči KIDAJU DUŠU! (foto)

Marko Bulat neutešan ZBOG SMRTI BRATA, ove reči KIDAJU DUŠU! (foto)

Rođeni brat pevača Marka Bulata, novinar Javnog servisa Igor Bulat, preminuo je jutros od posledica teške bolesti.

Naime, Igor je imao raka jetre, koji mu je ustanovljen u decembru. Sa voditeljem je do poslednjeg trenutka bila supruga, a vest o smrti brata pevača je zatekla u Loznici.

- Molim vas, razumite moju bol. Izgubio sam rođenog brata. Ovo je najteži trenutak za mene i porodicu, te zaista ne mogu da ništa više da kažem -  rekao je neutešan Marko i dodao:

- On je sad duhovno dobro, ali telesno nije. Preminuo je jutros, ja sam za to saznao pre sat vremena, tek sam javio majci. Nisam čak obukao ni crninu, u beloj majici sam krenuo. Bolovao je od raka jetre, u decembru su mu to utvrdili. Teško je, on je bio mlad čovek, ali bolest je takva. Nije imao nikakvih simptoma. Svi smo bili u šoku kad je oboleo - izjavio je za "Pink" utučeni Bulat.

Pevač je sinoć u kasnim satima, svoju bol zbog gubitka voljene osobe podelio i sa pratiocima na Instagramu.

– I sada kada prošao je dan, i tmina noći pritiska mi dušu… tuga i bol hvataju me za gušu, da jedva drhtavim glasom prevalim preko usta da izgubih brata. Posle mnogo bitaka i rata koji si izgubio bez predaje, protiv jakog i opasnog neprijatelja koji ne zna za milost. Voli te tvoj mlađi brat – napisao je uz fotografiju Bulat.