Celebrity News

Nina Morić progovorila o psihičkoj torturi kroz koju prolazi otkako joj je italijanski sud oduzeo sina

Nina Morić progovorila o psihičkoj torturi kroz koju prolazi otkako joj je italijanski sud oduzeo sina

Nina Morić već dve godine proživljava pravu dramu o kojoj je tek sada odlučila javno da progovori. Hrvatska manekenka s italijanskom adresom bori se za starateljstvo nad svojim 15-godišnjim sinom kog je dobila u braku s Fabriciom Koronom. U intimnoj i potresnoj ispovesti 41 – godišnja manekenka progovorila je o psihičkoj torturi kroz koju prolazi otkako joj je italijanski sud u Milanu oduzeo sina.

- Oduzeli su mi sina. Viđam ga jednom nedeljno u strogo kontroliranim uslovima - izjavila je Nina za portal CoverStyle.

Do ovakvog raspleta situacije došlo je nakon što je u aprilu 2015. godine Nina navodno pokušala da se ubije. O posrnulom činu manekenke raspisali su se italijanski mediji, ali ona tvrdi da joj samoubistvo nije bio cilj.

A post shared by ??? (@nina__moric) on Sep 28, 2017 at 5:49am PDT


- Nikad nisam želela da se ubijem. Te sam se noći u stanu, nažalost, posvađala sa svojom majkom i popila tablete za smirenje, a moj sin, koji je sve to čuo i vidio u strahu je nazvao svoju drugu baku Gabrijelu koja je pozvala policiji i zapretila mi da će sve učiniti da mi sin bude oduzet - ispričala je Nina.

Njen jedinac od tada živi s majkom njenog bivšeg partnera koja je, kako tvrdi Morić, oduvek imala averziju prema njoj. Nazivala ju je narkomankom i propalicom, a svaki Ninin pokušaj da uspostave kontakt oko deteta Gabrijela je odbijala.

Očajna manekenka je uprkos svim neprilikama odlučila da hrabro nastaviti borbu za povratak starateljstva  nad sinom. Za pomoć planira da se obratiti nadležnim hrvatskim institucijama i ambasadama, ali i Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu.