Celebrity News

Ništa ne prepušta slučaju: Kako Anđelina Džoli školuje svoju decu

Ništa ne  prepušta slučaju: Kako Anđelina Džoli školuje svoju decu

Holivudska glumica Anđelina Džoli svojoj deci želi da pruži najbolje obrazovanje i ništa ne prepušta slučaju. Umesto da njeni mališani idu u školu sa otalim vršnjacima poznata mama misli da će znanje bolje steći kod kuće. Zato 16-godišnji Medoks, 14-godišnji Paks, 12-godišnja Zahara, 11-godišnja Šajlo i devetogodišnji blizanci Vivien i Noks imaju više privatnih učitelje koji ih podučavaju u njihovoj vili u Kaliforniji.

Anđelini je posebno bitno da njena deca pričaju više jezika zato ih profesori pored osnova predmeta, književnosti i matematike, uče i neki od stranih jezika, ali i da sviraju muzičke instrumente.

Објава коју дели BR?ANGELINA (@__brangelina__) дана 7. Окт 2017. у 12:44 PDT

- Svako dete uči drugi jezik. Pitala sam ih koje žele da nauče. Šajlo uči kambodžanski jezik, Paks je fokusiran na vijetnamski, Madoks nemački i ruski, Zahara govori francuski, Vivien želi da nauči arapski, dok Noks uči znakovni jezik - otkrila je Anđelina.

I poznati tata, bivši suprug i otac dece, Bred Pit učestvuje u donošenju odluka o njihovom školovanju i životu. Kako prenose strani mediji, Bred živi 10 minuta vožnje udaljen od dece, pa se sa svojim mezimcima viđa vikendima.

Објава коју дели BR?ANGELINA (@__brangelina__) дана 3. Сеп 2017. у 12:40 PDT