Celebrity News

Ognjen Kuzmić - Srpski reprezentativac doživeo teške povrede u strašnoj saobraćajnoj nesreći

Ognjen Kuzmić - Srpski reprezentativac doživeo teške povrede u strašnoj saobraćajnoj nesreći

Kako prenose domaći mediji, reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde mts, Ognjen Kuzmić, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka - Prijedor.

- KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magsutralnom putu Banjaluka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd. KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije - navodi se u saopštenju crveno-belih, dok je doktor Vlado Đajić za portal gazeta.ba dao prve informacije o Ognjenovom stanju.

- Naime, Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Po rečima doktora Vlade Đajića nema hematoma na mozgu, ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beograd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ognjen Kuzmic ? (@ognjenkuzmic1) on Mar 24, 2018 at 4:58am PDT