Celebrity News

Ostavljeni Brajan Ostin brzo našao utehu: Nova cica lepša od Megan Foks!

Ostavljeni Brajan Ostin brzo našao utehu: Nova cica lepša od Megan Foks!

Glumački par koji je šesnaest godina bio zajedno, od čega deset u braku, nikada nije krio da je imao brojne uspone i padove. Nedavno je stigla vest i da se razvode. Potvrda je stigla direktno od Brajana.

– Ružno sam sanjao da se moja supruga, koja je tri nedelja bila odsutna zbog snimanja novog projekta, vratila kući i rekla da želi razvod. Prepričao sam ga Megan, ali ona je tvrdila da je sve to samo ružan san i da je sve u redu. Ipak, kada se vratila sa snimanja, nije bila baš svoja.

– Bila je hladna i shvatio sam da se nešto događa. Dao sam joj malo vremena, misleći kako je sve to zbog puta i promene okoline – rekao je Brajan Ostin Grin nedavno u emisiji „With Brian Austin Green”, a potom je i otkrio da mu je supruga onda saopštila da želi razvod.

Ucveljeni Brajan nije časio časa pa je brže-bolje već našao novu utehu. I to kakvu.

Inostrani mediji povezali su ga s manekenkom Tinom Luiz, a te pretpostavke potvrdio je i ostavljeni Brajan Ostin.

NE PROPUSTITE: Razvedi me, zavedi me: Ipak NIŠTA OD RASTANKA Megan Foks i Brajana Ostina Grina?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Сплетни прямиком из закулисья (@rumor_has_it____) on Jul 8, 2020 at 11:20am PDT

 

View this post on Instagram

 

🐳 @juliamindarphoto

A post shared by Tina Louise (@tinalouise) on Jul 8, 2020 at 12:38pm PDT

Ostavljeni Brajan Ostin našao utehu u prelepoj Tini Luiz

Američki glumac Brajan Ostin Grin potvrdio je novu vezu sa australijskom manekenkom Tinom Luiz (31), nakon što su ih uslikali kako zajedno idu na večeru držeći se za ruke.

Kako pišu strani mediji, uživao je u njenom društvu, a pošto je Tina veoma atraktivna, u njenom prisustvu nikako ne može da vam bude neugodno. Brajan Ostin Grin koji je lio gorke suze za svojom suprugom Megan, sada uživa pored ove raskošne lepotice.

Megan Foks je takođe pre nekoliko nedelja potvrdila vezu s reperom Mašin Ganom Kelijem (30), u čijem se spotu pojavila za pesmu „Bloody Valentine”.

NE PROPUSTITE: Fanovi zgroženi izgledom nekad NAJSEKSEPILNIJE CRNKE: Prestani da koristiš botoks, ličiš na Azijatkinju! (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Louise (@tinalouise) on Jul 1, 2020 at 9:52am PDT

Komentari (0)

Loading