Celebrity News

Ispratile Dijanu Milojković na večni počinak: Aleksandra Prijović i Rada Manojlović se oprostile od drugarice (foto)

Ispratile Dijanu Milojković na večni počinak: Aleksandra Prijović i Rada Manojlović se oprostile od drugarice (foto)

Dijana Milojković, srpska misica i Miss Evrope 2014. godine, koja je u ponedeljak izgubila bitku s rakom u 33. godini, je sahranjena na groblju u Ćupriji.

Dvorište porodične kuće bilo je malo da primi sve koji su došili da izjave saučešće neutešnoj porodici koja je danas ispratila svoju ćerku i sestru na večni počinak.

Na sahranu su došle pevačice Aleksandra Prijović Rada Manojlović i Dijanin bivši verenik Stefan Karić koji je doneo venac sa belim ružama, piše "Kurir".

- Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo rodbinu i prijatelje da 22.7.2019. godine u 18.50 časova preminula naša voljena Dijana Milojković. Sahrana će se obaviti u četvrtak, 25.7.2019. u 14 časova na gradskom groblju u Ćupriji - obavestio je brat Dijane Milojković, Dušan Milojković prijatelje i rodbinu o vremenu sahrane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on May 13, 2019 at 11:52am PDT

Dijana je rođena u Ćupriji 1987, a njenu karijeru obeležila je pobeda na izboru za mis Srbije 2009. godine.

Na takmičenju u Bejrutu 2014. Dijana je postala i mis Evrope, kao i mis sporta, te je nastavila da radi kao model. Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžment.

Sa 27 godina, lepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savete i prepričavala iskustva.

Ona je u javnosti postala poznata i kao devojka Stefana Karića, koji joj je bio najveća podrška tokom duge i teške borbe sa bolešću. Stefan je čak i istetovirao Dijanin lik na svom telu i dugo joj bio podrška čak i nakon raskida.

Stefan, koji ne može da preboli smrt bivše devojke, na Instagramu joj posvetio poruku koja je sve rasplakala:

- Ti znaš ružo moja, da sam ja uvek želeo sve vreme ovog sveta provesti pored tebe. Ali, ko me pita šta je želim? Dođe taj period pa odeš, ostane samo trag sećanja negde duboko u meni da čekam dan kad ćeš opet izniknuti. Znaš, ružo moja, od kad si odsutna iz mog života, često te tražim u drugim cvetovima, ali džaba - piše u objavi.

- Pa, ako čuješ priče uličnih sanjara, ružo moja, kako tragam za tobom, veruj im. Veruj im, ružo moja, ako ti i kažu kako sam se promenio i da više ne volim ruže - veruj im, ali znaš, ružo moja, da ću ja uvek čekati i da dalje čuvam sve vreme koje mi je preostao, samo za tebe - ružo moja - kraj je potresne poruke.