Celebrity News

SPREMNI ZA DOLAZAK NASLEDNIKA: Aco Pejović i Filip Živojinović isplanirali proslavu rođenja bebe, KUM OTKRIO SVE DETALJE

SPREMNI ZA DOLAZAK NASLEDNIKA: Aco Pejović i Filip Živojinović isplanirali proslavu rođenja bebe, KUM OTKRIO SVE DETALJE

Svi jedva čekaju da mali Aleksandar dođe na svet.

Aleksandra Prijović tek je u sedmom mesecu trudnoće, ali njen suprug Filip i kum Aco Pejović već su spremni za slavlje.

Naime, sve je već isplanirano, a kum Aco otkrio je detalje.

Svi smo uzbuđeni i jedva čekamo trenutak kada će Aleksandra doneti na svet njihovog naslednika", priznao je Pejović, pa ispričao svoj dogovor sa Filipom Živojinovićem.

- Dogovorio sam se sa Filipom da ćemo slaviti tri dana i da će slavlje trajati do jutra. Svi znaju da sam kafanski čovek, tako da sam za tu priliku rešio da dam sebi oduška i napijem se sa Filipom. Biće muzike, tamburaša, svi ćemo nazdraviti u čast rođenja kumića Aleksandra - poletno je izjavio Aco, ali nije zaboravio na kumu.

- Kuma Aleksandra neće biti u mogućnosti da prisustvuje tom slavlju, ali slaćemo joj snimke i slike, a kada ona i beba izađu iz bolnice, napravićemo reprizu. To će biti najbolja žurka. Filip i ja ćemo se potruditi da gostima priredimo nezaboravan provod - zaključio je pevač.