Celebrity News

Svoja i drugačija: Upoznajte Martu, ćerku Vasila Hadžimanova (foto/video)

Autor: | 01/04/2018

Svoja i drugačija: Upoznajte Martu, ćerku Vasila Hadžimanova (foto/video)

Marta Hadžimanov (18) je ćerka Vasila i Nataše Hadžimanov, a njen otac je nebrojeno puta u mnogim intervjuima istakao da je njegova naslednica "pretalentovana" i da je čudo od devojke.

Ona ima anđeoski glas, pohađa dve škole, peva, glumi, pleše i ne može da zamisli dan bez muzike, što nas uopšte ne čudi jer dolazi iz porodice velikih muzičara. Trenutno je sve svoje talente pokazala u hit mjuziklu "Fantom iz opere“ gde joj je poverena glavna uloga, a kako smo saznali ona je i najmlađa Kristin u istoriji izvođenja ovog komada.

Za sebe kaže da je puna energije i neposredna, a mi smo se uverili da Marta ima sve epitete buduće svetske zvezde i da je zaista neverovatna kada kroči na scenu.

Marta, po čemu ćete pamtiti ovaj mart?

- Po svom 18. rođendanu!

Koliko vam je privatno slična Kristin koju tumačite u mjuziklu "Fantom iz opere“?

- Veoma smo slične! Ona je čak u istim godinama kao ja prvi put izašla na scenu, odmalena gaji ljubav prema muzici, a i sa ocem je nastupala još kao dete. Kristin je osećajna, pomalo naivna i stidljiva, tako da sam se lako poistovetila sa njenim karakterom.

Објава коју дели Navajo (@natasa_hadzimanov) дана 4. Окт 2017. у 1:46 PDT

Kakav je osećaj stati na scenu pred punim gledalištem?

- Čudesan, krajnje neopisiv... Ne mogu ni sa čim da ga uporedim. Volim scenu! Celog života se penjem na stubove, grede i zidiće i pretvaram se da nastupam. To mi je oduvek bio san, a sada se on ostvario.

Gluma ili pevanje? Čemu dajete malu prednost?

- U ovom trenutku to je teško pitanje. Ali ako bih ipak morala da odaberem, rekla bih pevanju i generalno muzici, jer to je svakako moja prva ljubav.

Svako ko vas dobro poznaje zna da volite...

- Suši, losos, kavijar, duvan-čvarke, muziku, ples i glumu.

Dan ne možete da zamislite bez...

- Muzike, mog predivnog dečka, hrane i vode.

Kakvi ste kada ste zaljubljeni?

- Kao leptirić. Lepršava, pogubljena, puna energije, ali i smotana. Mada, moram da priznam da i kad nisam zaljubljena malo sam smotana.

Najbolji savet koji ste dobili i poslušali?

- Hmm.. Roditelji me uče da budem svoja, odgovorna, fokusirana, dobar čovek, iskrena, nežna, ali čvrsta. I da uvek težim tome da se bavim samo onim što će me činiti srećnom, slobodnom i ispunjenom.

Rečenica koja vas najbolje opisuje...

- Šta je to sat i zašto postoji?

Najvažnija stvar koju ste naučili dosad?

- Na primer to da se ljubav ne podrazumeva i da je poput cveta: mora da se zaliva, neguje i pazi jer u suprotnom brzo uvene. Ona je za mene pokretač, najjači...

Kako sebe vidite za 10 godina?

- Nadam se da ću i dalje biti okružena ljudima koje volim i uživati u poslu kojim se budem bavila.