Celebrity News

Zakoračio u zrele četrdesete pa otkrio zašto je SADA idealno vreme ZA ŽENIDBU!

Zakoračio u zrele četrdesete pa otkrio zašto je SADA idealno vreme ZA ŽENIDBU!

Kada je nedavno objavio zbirku poezije za decu, glumac Andrija Milošević pokazao je javnosti još jednu stranu svog karaktera, a na ovaj korak inspirisala ga je njegova emotivna partnerka i koleginica Aleksandra Tomić...

Da li ste bili iznenađeni koliko i mi kada ste čuli da Andrija Milošević objavljuje svoju knjigu, ali i to da četrdesetogodišnji glumac koji se još nije ostvario kao roditelj, svoj književni prvenac posvetio najmlađima? Za samog glumca, tu nema ničeg previše neočekivanog, te ističe da je u njemu dugo rasla potreba da se obrati ovoj publici pa je tako nastala zbirka pesama „Kišni glistac“.

– Ljudi me znaju kao glumca i televizijsku ličnost i na osnovu toga izgradili su određene impresije o meni. Međutim, kao i svi drugi, ja sam višeslojna osoba i postoje brojne stvari koje me zanimaju. Oduvek me je interesovala književnost i mnogo čitam, te je očekivan korak bio da nešto i napišem – konstatuje glumac koji poeziju vidi kao veoma moćnu, te dodaje da iza velikih država i nacija stoji samo kultura i ništa više.

Međutim, znači li ovo njegovo delo da je umetnik, otkako je kročio u zrele četrdesete, shvatio da je spreman da postane otac? Andrija nam poručuje da nije opterećen tim pitanjem, iako je ovih dana u medijima postavljeno više puta.

– Imaću ih, ako bog da. Verujem da će se to dogoditi kada bude trebalo, poštujući onu izreku da se sve dešava u svoje vreme. Dok ženama otkucava „biološki sat“, tešim se da za mene neće biti kasno ni u nekim poznijim godinama – smatra Nikšićanin koji priznaje da se u ovom životnom periodu oseća kao na novom početku, mada još ne može da potvrdi da li će se oženiti.

Ostatak teksta pročitajte u najnovijem broju magazina STORY koji je u prodaji do 21. maja!