
I ona kuva i to odlično! Zavirite u kuhinju Emine Jahović, ovo su tajne njene savršene linije (FOTO)
Ishrana Emine Jahović dijatalna je i vrlo rigozorna

Nedugo nakon što je krenula da se bavi muzikom Emina Jahović shvatila je da je osim talenta za jednu zvezdu neophodno i da dobro izgleda. Genetika je u njenom slučaju delimično učinila svoje, delom su za njene savršene crte lica zaslužne estetske operacije, ipak kada je reč o izvajanom telu zasluge idu isključivo i samo njoj. Godinama unazad ishrana Emine Jahović pod posebnim je nadzorom nutricioniste koji isključuje upotrebu šećera i žitarica, kao i drugih genetski modifikovanih namirnica. Uporedo sa tim deo njene svakodnevne rutine, su zahtevni treninzi zbog čega Eminine duge, izvajane noge dolaze do izražaja gde god da se pojavi, a stomak uprkos tome što je dva puta rađala zategnut joj je ko struna.
Pročitajte: Život stvarno piše romane: Emina, Mustafa i njegova nova supruga ZAJEDNO na istom mestu (FOTO)

Dušan Petrović
S obzirom na to da i ona ima dušu i voli da pojede i slatko i nešto malo slanije jednom mesečno praktikuje takozvani "Cheat day" kada može da jede sve, čemu se njeni naslednici Jaman i Javuz izuzetno raduju. Pre neki dan spremala je pastu sa crvenim sosom, a fotografije koje mame gurmane podelila sa pratiocima na "Instagramu" uz komentar Penne Rigata Siciliana.
Pročitajte: Šta će reći Emina? Isplivali svi detalji odnosa njene majke Senije sa snajkom Dušicom, evo kako joj se obraća

Instagram
U produžetku vam predstavljamo Eminin recept:
Sastojci:
1 veći plavi patlidžan ( ili 2 manja)
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1 ili 1,5 konzerve paradajza
kapri
2 kašike sitno seckanog sušenog paradajza
malo bibera
malo šećera
Maslinovo ulje za prženje patlidžana i luka
rendani parmezan
so, biber, origano
Pročitajte: Rat između bivših supružnika ne prestaje: Emina povukla neočekivan potez, Mustafi se ovo neće svideti

Instagram
Način pripreme:
Plavi patlidžan iseckati na sitne delove i propržiti na maslinovom ulju.U drugi tiganj izdinstati sitno iseckan luk, dodati beli, usitnjen sušeni paradajz, zatim onaj iz konzerve i na kraju plavi patlidžan. Začiniti po želji i ukusu, a zatim kuvati na laganoj vatri, jedno 15-20 minuta. Za to vreme skuvati penne, ali paziti da se ne prekuvaju. Za sam kraj sve promešati i odozgo dodati rendani parmezan.
Pročitajte: Razvod, nesrećna ljubav: Posle tri godine Emina Jahović ponovo srećna (foto)

Instagram
Ishrana Emine Jahović po mnogo čemu je specifična, ali pevačica se već na nju navikla i nema potrebu mnogo da greši. Cheat day joj je sasvim dovoljan da zadovolji slatke željice.
Komentari (0)