Lifestyle

I ona kuva i to odlično! Zavirite u kuhinju Emine Jahović, ovo su tajne njene savršene linije (FOTO)

Ishrana Emine Jahović dijatalna je i vrlo rigozorna

I ona kuva i to odlično! Zavirite u kuhinju Emine Jahović, ovo su tajne njene savršene linije (FOTO)

Nedugo nakon što je krenula da se bavi muzikom Emina Jahović shvatila je da je osim talenta za jednu zvezdu neophodno i da dobro izgleda. Genetika je u njenom slučaju delimično učinila svoje, delom su za njene savršene crte lica zaslužne estetske operacije, ipak kada je reč o izvajanom telu zasluge idu isključivo i samo njoj. Godinama unazad ishrana Emine Jahović pod posebnim je nadzorom nutricioniste koji isključuje upotrebu šećera i žitarica, kao i drugih genetski modifikovanih namirnica. Uporedo sa tim deo njene svakodnevne rutine, su zahtevni treninzi zbog čega Eminine duge, izvajane noge dolaze do izražaja gde god da se pojavi, a stomak uprkos tome što je dva puta rađala zategnut joj je ko struna.

Pročitajte: Život stvarno piše romane: Emina, Mustafa i njegova nova supruga ZAJEDNO na istom mestu (FOTO)

Dušan Petrović

 

S obzirom na to da i ona ima dušu i voli da pojede i slatko i nešto malo slanije jednom mesečno praktikuje takozvani "Cheat day" kada može da jede sve, čemu se njeni naslednici Jaman i Javuz izuzetno raduju. Pre neki dan spremala je pastu sa crvenim sosom, a fotografije koje mame gurmane podelila sa pratiocima na "Instagramu" uz komentar Penne Rigata Siciliana.

Pročitajte: Šta će reći Emina? Isplivali svi detalji odnosa njene majke Senije sa snajkom Dušicom, evo kako joj se obraća

Instagram

 
 

U produžetku vam predstavljamo Eminin recept:

Sastojci:
1 veći plavi patlidžan ( ili 2 manja)
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1 ili 1,5 konzerve paradajza
kapri
2 kašike sitno seckanog sušenog paradajza
malo bibera
malo šećera
Maslinovo ulje za prženje patlidžana i luka
rendani parmezan
so, biber, origano

Pročitajte: Rat između bivših supružnika ne prestaje: Emina povukla neočekivan potez, Mustafi se ovo neće svideti

Instagram

 

Način pripreme: 

Plavi patlidžan iseckati na sitne delove i propržiti na maslinovom ulju.U drugi tiganj izdinstati sitno iseckan luk, dodati beli, usitnjen sušeni paradajz, zatim onaj iz konzerve i na kraju plavi patlidžan. Začiniti po želji i ukusu, a zatim kuvati na laganoj vatri, jedno 15-20 minuta. Za to vreme skuvati penne, ali paziti da se ne prekuvaju. Za sam kraj sve promešati i odozgo dodati rendani parmezan.

Pročitajte: Razvod, nesrećna ljubav: Posle tri godine Emina Jahović ponovo srećna (foto)

Instagram

 

Ishrana Emine Jahović po mnogo čemu je specifična, ali pevačica se već na nju navikla i nema potrebu mnogo da greši. Cheat day joj je sasvim dovoljan da zadovolji slatke željice.

 

Komentari (0)

Loading