Lepota

Nikad viđena fotografija Mikija Mećave bez marame! Da li biste ga prepoznali sa kosom? (FOTO)

Izgled Mikija Mećave sa kosom potpuno je drugačiji

Nikad viđena fotografija Mikija Mećave bez marame! Da li biste ga prepoznali sa kosom? (FOTO)

Ata Images

Osim po hitovima koji su sastavni deo svakog slavlja pevač Milan Obradović alijas Miki Mećava oduvek se izdvajao po specifičnom stajlingu. Marame obavijene oko glave, koje su skrivale nedostatak kose, postale su zaštitni znak muzičara, čiji stil su kasnije pojedini probali da kopiraju, ali im to nije pošlo za rukom. Izgled Mikija Mećave dopao se mnogim muškarcima s problemima poput njegovog, ipak čini se da je marama tako i na taj način, jedinstveno i lepo samo njemu stajala.

Pročitajte: Isplivala prava istina o odnosu Kemišove ćerke iz prvog braka i njene maćehe Zorice Brunclik: Evo zbog čega Jelena više ne dolazi (FOTO)

 

 

Na poseban izgled Mikija Mećave, međutim, nije uticalo samo pomenuto parče krpe, tu je i harizma, šarm i talenat pevača, koji takođe može da se pohvali lepim manirima i životom bez skandala. Porodica je oduvek bila prioritet muzičara, ćerka Saška rodila mu je nedavno unuka, te on sada uživa u druženju s mališanom.

Pročitajte:TUGA u domu Lepe Brene! Pevačica se oglasila saopštenjem na Instagramu i RASPLAKALA naciju (FOTO)

 

 

Kada se kamere ugase a nastupi okončaju Miki vodi miran život. Fokusiran je na svoj mali svet, a tako je bilo i ranijih godina, kada je bio mlađi i u poletu. Upravo to je razlog što se njegovo ime nije često nalazilo u tabloidima, ipak nedavno se stvorila prilika. U medije je, naime, dospela fotografija Mećave s početka karijere i to je možda i jedina slika na kojoj on pozira bez marame, a tu je i duža frizura zbog koje je gotovo neprepoznatljiv.

Pročitajte: Crveni tepih MAC nagrada: Grašo prošetao Hanu, poznata pevačica trudnički stomak FOTO

 

 

 

Komentari (0)

Loading