Lepota

Druga devojčica! Nika Tošić novom frizurom PROMENILA LIČNI OPIS: Šta će reći tata Duško? (FOTO)

Frizura Nike Tošić spektakularna je

Druga devojčica! Nika Tošić novom frizurom PROMENILA LIČNI OPIS: Šta će reći tata Duško? (FOTO)

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, preslatka Nika, od malih nogu pokazivala je duhovitost. Najviše je dolazila do izražaja kada je bilo reči o hrani, kojoj ona nije mogla da odoli gotovo nikada, a stalno je "navodno" bila na režimima ishrane i dijetama. Njena rečenica "Šta ću kad sam stalno gladna" kruži društvenim mrežama i najbolje opisuje one koji su u istoj situaciji kao Nika. Problemi s kilogramima, međutim, nestali su njenim ulaskom u pubertet i bavljenjem sportom te danas ona izgled kao prava manekenka a da bi održala taj imidž ona vrlo vodi računa kako će i ostatak njenog stajlinga izgledati. S tim u vezi promenila se i frizura Nike Tošić.

Pročitajte: Vreme je da svi saznate KAKVA JE ŽENA Jelena Karleuša: Otvoreno pismo Nike Tošić o majci potrešće vas do srži (FOTO)

TikTok printscreen

 

Preslatka devojčica svoju prirodno tamno-braon kosu ofarbala je u plavo, zapravo uradila je pramenove, a potom ju je "ispeglala" čime je ona dodatno dobila na dužini i lepoti. Niki je prelepo stajao novi look koji je  rado delila sa pratiocima na Tik-toku, a i njena mama voli da se pohvali svojom mezimicom te su tako fotografije nove frizure preplavile mreže.

Pročitajte: Da ti srce stane! Nika Tošić podelila bolnu objavu i potresla javnost: Ovo ne bi smela da dočeka nijedna devojčica (VIDEO)

TikTok printscreen

 

S obzirom na to da su tinejdžerske godine vreme čestih promena nikoga nije začudilo što je uprkos tome što joj je ravna kosa divno stajala Karleušina mlađa mezimica nedavno ponovo poželela da nešto koriguje.

Pročitajte: Kupatilo Nike Tošić veliko je poput nečije sobe! Karleušina ćerka otvorila nam je vrata svog kutka, primetili smo OVAJ detalj (FOTO)

Instagram

 

Frizura Nike Tošić ovoga puta je uvijena figarom, čime je još jednom svaki plavi pramičak došao do izražaja. I ovaj izgled dopao se njenim pratiocima koji su odmah počeli sa pozitivnim komentarima a nije isključeno da su devojčice Nikinog uzrasta, kojima je ona uzor, pohrlile da je iskopiraju.

Pročitajte: Nika Tošić rešila da kaže sve što joj je na srcu! Evo šta zaista misli o svojoj majci Jeleni Karleuši FOTO

TikTok printscreen

 

Jelenina naslednica je popularna u društvu, gotovo isto kao njena starija sestra Atina, svi vole sa njom da se druže, najpre zbog njene malopre pomenute duhovitosti i šarma, a naposletku i zbog inovativnih ideja koje se tiču stajlinga, što je sada tinejdžerima vrlo važno.

Pročitajte: Nika Tošić u pismenom zadatku otvorila srce, komentar nastavnice sve govori, upućeno Jeleni

tik tok printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading